Ντε Γιονγκ: Ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην Ολλανδία

Ντε Γιονγκ:  Ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην Ολλανδός διεθνής Νάιτζελ Ντε Γιονγκ διορίστηκε τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην Ολλανδός διεθνής Νάιτζελ Ντε Γιονγκ διορίστηκε τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, όπως ανακοίνωσε η KNVB.

Οι υποχρεώσεις του περιλαμβάνουν την επίβλεψη των εθνικών ομάδων της χώρας, ενώ θα είναι επίσης υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την εφαρμογή της ποδοσφαιρικής-τεχνικής πολιτικής στους συλλόγους σε όλη τη χώρα.

«Θέλω να βοηθήσω στη βελτίωση του ολλανδικού ποδοσφαίρου, για άνδρες και γυναίκες», είπε σε δήλωσή του ο Ντε Γιονγκ, προσθέτοντας: «Η Ολλανδία είχε πάντα τη φιλοδοξία να ανήκει στην παγκόσμια κορυφή. Το ταλέντο που έχουμε σήμερα και η προηγούμενη ιστορία μας δικαιολογούν αυτή τη φιλοδοξία. Η δουλειά απαιτεί συγκεκριμένες γνώσεις και εμπειρία. Στα χρόνια μου ως παίκτης το έχω αποκτήσει σε διάφορους συλλόγους στην Ολλανδία και στο εξωτερικό και μπορώ να το χρησιμοποιήσω τώρα».

Ο 38χρονος είχε 81 συμμετοχές με τη χώρα του, ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε Άγιαξ, Αμβούργο, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λ.Α, Γκάλαξι και Γαλατασαράι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X