Λεβαδειακός: Με μπάρμπεκιου πήγαν... τα φαρμάκια κάτω μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Λεβαδειακός: Με μπάρμπεκιου πήγαν... τα φαρμάκια κάτω μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Μία μέρα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-0 οι παίκτες του Λεβαδειακού έκαναν μπάρμπεκιου για να πάνε... τα φαρμάκια κάτω!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία μέρα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-0 οι παίκτες του Λεβαδειακού το έριξαν… στο μπάρμπεκιου για να πάνε… τα φαρμάκια κάτω!

Στιγμές χαλάρωσης για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Λεβαδειακού την Τετάρτη (4/1), μόλις μία μέρα μετά τη… συγκλονιστική προσπάθεια της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό που έληξε με νίκη των «πράσινων» με 1-0!

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος απόλαυσαν το μπάρμπεκιου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Χαιρώνειας.

«Ο Λεβαδειακός είναι μία οικογένεια και συνεχίζει να πορεύεται ως τέτοια, εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών», αναφέρεται, μάλιστα, στο δελτίο Τύπου της ομάδας.

Έτσι οι ποδοσφαιριστές μαζί με όλο το σταφ της ομάδας είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές, πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Προπόνηση και μπάρμπεκιου στη Χαιρώνεια Προπόνηση και μπάρμπεκιου στη Χαιρώνεια Προπόνηση και μπάρμπεκιου στη Χαιρώνεια

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X