Το κλίμα εις βάρος της ΑΕΚ δεν θα… περάσει: Κανένα πέναλτι στο Άρσεναλ-Νιουκάστλ για παρόμοια φάση! (VIDEO)

Το κλίμα εις βάρος της ΑΕΚ δεν θα… περάσει: Κανένα πέναλτι στο Άρσεναλ-Νιουκάστλ για παρόμοια φάση! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μερικοί προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στραβοπάτησε χθες μιας και ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» σπάζοντας έτσι το αήττητο ρεκόρ της.

Η Ένωση έπεσε και τώρα επιβάλλεται να σηκωθεί εκ νέου και να επιστρέψει στις εξαιρετικές εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει φέτος. Βρισκόμαστε άλλωστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν, λίγο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Ενόψει αυτού του ντέρμπι μάλιστα, μερικοί προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα για τη διαιτησία του αγώνα καθώς έχουν… στραγγίξει μια συγκεκριμένη φάση.

Στο πρώτο ημίχρονο, από ένα γύρισμα από την αριστερή πλευρά του ΠΑΣ, η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Αρόλντ Μουκουντί, το οποίο βέβαια ήταν κολλημένο πάνω του και φυσικά βρισκόταν σε φυσική θέση. Ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ, Τάσος Τσατάλης απάντησε νωρίς το πρωί σε όσους επιχείρησαν να σηκώσουν ως μέγα ζήτημα την εν λόγω φάση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως όσοι γράφουν για πέναλτι και εύνοια της Ένωσης, απλά εκτίθενται.

Ίδια φάση με την ΑΕΚ στο Άρσεναλ – Νιουκάστλ

Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά, παρά μόνο στο χθεσινό Αρσεναλ – Νιουκάστλ που έληξε 0-0 για να βρούμε απάντηση. Εκεί έγινε φάση… καρμπόν με αυτή του Μουκουντί με τους διαιτητές να μην καταλογίζουν πέναλτι υπέρ της Άρσεναλ. Μάλιστα, ο παίκτης της Νιουκάστλ έχει ακόμα πιο ανοικτό το χέρι του σε σχέση με τον Μουκουντί.

Δείτε τη φάση ΕΔΩ

Είναι ξεκάθαρο πως ό,τι κλίμα κι αν προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ενόψει του ντέρμπι, δεν θα τους περάσει.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X