Έντσο Φερνάντες: Έξαλλοι οι οπαδοί της Μπενφίκα με τον Αργεντινό

«Σπάει» τη ρήτρα και δίνει 130 εκατομμύρια ευρώ για τον Έντσο Φερνάντες η Τσέλσι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Έντσο Φερνάντες είναι από τα πιο «καυτά» της μεταγραφικής περίοδου. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μετά το φανταστικό Μουντιάλ που πραγματοποίησε στο Κατάρ, έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών κλαμπ στην ελίτ και έχει συνδεθεί έντονα με μια μετακίνηση μακριά από την Μπενφίκα, με την Τσέλσι να φέρεται να έτοιμη να επενδύσει περισσότερα από 120 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Sportsmail αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι οι «Μπλε» είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 126 εκατομμύρια λίρες για την υπογραφή του – 6 εκατομμύρια λίρες υψηλότερα από τη ρήτρα εξαγοράς του – σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν τη συμφωνία πριν από τους αντιπάλους τους, με τη μεταγραφή να καταβάλλεται σε τρεις ετήσιες δόσεις των 42 εκατομμυρίων.

Ο 21χρονος άσος έχει ήδη εξοργίσει την ομάδα του, αψηφώντας τις εντολές να μην πετάξει πίσω στην Αργεντινή και τώρα φαίνεται πως έχει φτάσει στα όριά τους και τους οπαδούς των «Αετών» της Λισαβόνας. Ο Φερνάντες επέστρεψε στη δράση για την Μπενφίκα στις 30 Δεκεμβρίου – παρά το γεγονός ότι έπαιξε στον τελικό της χώρας του 12 ημέρες νωρίτερα – παίζοντας 89 λεπτά στην ήττα με 3-0 από την αντίπαλο Μπράγκα. Στη συνέχεια επέλεξε να πετάξει πίσω στην Αργεντινή για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς παρά την επιθυμία του συλλόγου του, με τον ατζέντη του Ουριέλ Πέρεθ να δημοσιεύει μια φωτογραφία του να διασκεδάζει ακόμα στις 2 Ιανουαρίου, η οποία προκάλεσε την οργή των οπαδών της Μπενφίκα, αφού φέρεται να έχασε την προπόνηση της ομάδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Uriel Perez (@9urielperez)

Η πορτογαλική Record ανέφερε ότι ο Φερνάντες δεν ήταν παρών σε καμία από τις δύο προπονήσεις της Μπενφίκα τη Δευτέρα και θα μπορούσε να του επιβληθεί ακόμη και “βαρύ πρόστιμο” για παραβίαση του πειθαρχικού κανονισμού. Ο Αργεντινός έχει λάβει τελεσίγραφο για να επιστρέψει στον σύλλογο, προσθέτει το δημοσίευμα, και οι οπαδοί έχουν εξαπολύσει την οργή τους εναντίον του με σχόλια στη φωτογραφία του Πέρεθ στο Instagram – τα οποία έχουν πλέον απενεργοποιηθεί από τον εκπρόσωπο – καθώς κάποιοι προέτρεψαν τον σύλλογο να χρήματα που του προσφέρει η Τσέλσι και να μην ξαναγυρίσει.

«Είσαι πολύ αντιεπαγγελματίας για να βρίσκεσαι σε έναν σύλλογο τόσο μεγάλο όσο η Μπενφίκα»

«Τι έλλειψη σεβασμού για την Μπενφίκα σε μια κρίσιμη φάση της σεζόν. Πάρτε τα 105 εκατομμύρια λίρες και πηγαίνετε στο δι@*λο. Κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από την Μπενφίκα»

«Αχάριστος»

«Αν δεν ήταν η Μπενφίκα δεν θα είχατε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Είναι κάποια από τα σχόλια εναντίον του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X