Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ κάνει τη… βρώμικη δουλειά με Μαρσέλο

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ κάνει τη… βρώμικη δουλειά με Μαρσέλο

Ακριβό συμβόλαιο, μηδενική αγωνιστική προσφορά μέχρι τώρα, διαφήμιση και προβολή που έγιναν, οπότε φαντάζει ξεκάθαρη η απάντηση στο «τι γίνεται με τον Μαρσέλο;»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά μπορεί να καταλογίσει κάποιος στον Μίτσελ. Εκτός το ότι είναι… τρελός. Ο Ισπανός είναι μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα, κυρίως λόγω του ονόματος που έφτιαξε όσο έπαιζε ποδόσφαιρο. Κάτι που τον καθιστά γνώστη της ψυχοσύνθεσης ενός σημαντικού ονόματος των γηπέδων.

Λογικό κι επόμενο να ξενίζουν οι επιλογές του αναφορικά με τη διαχείριση του Μαρσέλο. Αρχικά τον χρησιμοποίησε κόντρα στην Καραμπάχ και μετά… χάθηκε. Πρώτη αντίδραση αφού ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός αποστολής με τον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε σιωπηλή τιμωρία και παραγκωνισμός μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Το… σούσουρο που είχε δημιουργηθεί αναφορικά με τον τρόπο που ετοιμαζόταν να τελειώσει απ’ τον Ολυμπιακό, τον κράτησε. Ξαφνικά τα δημοσιεύματα περί δεδομένης αποχώρησης, μετατράπηκαν σε δεύτερη ευκαιρία. Παρότι δεν είχε πάρει την πρώτη ο λατινομερικάνος σούπερ σταρ.

Συμμετείχε στην χειμερινή προετοιμασία, έδειξε να μπαίνει δυναμικά σε ενεργό ρόλο. Επανέναρξη υποχρεώσεων με τον Ατρόμητο στις 15/12 και δύο γκολάρες. Λογική αποθέωση, ο Μαρσέλο είναι εδώ. Μικρός χρόνος συμμετοχής απέναντι σε Γιάννινα και Τρίπολη και ξαφνικά, εκτός αποστολής για τον Ιωνικό.

Αγώνας που ο αντίπαλος έχει δηλώσει τη μισή ομάδα να μην αγωνιστεί και έχει κρατήσει τους τόνους χαμηλά, σε αντίθεση με την αντίστοιχη φιλοξενία του στον Παναθηναϊκό όταν και εξέδιδε ανακοινώσεις για τη διαιτησία παραμονή του ματς. Κοινώς, το παιχνίδι στη Νεάπολη δε… μυρίζει μπαρούτι, ανεξάρτητα απ’ την κατάληξή του.

Πάλι ο Μαρσέλο αντιδρά και λέει πως είναι μια χαρά. Κι όμως, ακόμη μια φορά έμεινε στην άκρη. Λες και δεν υπολογίζεται. Η απορία προφανής, αλλά η απάντηση αρχίζει να… αχνοφαίνεται. Ο Μίτσελ δεν είναι «τρελός» να ακυρώνει έτσι έναν τέτοιο παίκτη και με τέτοια με τη Ρεάλ Μαδρίτης ειδικά. Ίσως απλά να του ζητήθηκε κάτι τέτοιο.

Σε μια εποχή που ο Ολυμπιακός έζησε δύο χρόνια με τα λιγότερα έσοδα από την UEFA που είχε εδώ και πολύ καιρό. Το ταμείο έμεινε μείον παρότι ήταν παραγεμισμένο για δεκαετίες. Χρειάστηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Οπότε το ιδεατό για την ΠΑΕ Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, θα ήταν να γλιτώσει από ένα μεγάλο συμβόλαιο όπως αυτό του Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος αγωνιστικά δεν έχει προσφέρει πολλά. Με τον αστερίσκο πως δεν πήρε και πολλές ευκαιρίες βέβαια. Παράλληλα, η διαφήμιση και η προβολή που έπρεπε να πάρει ο Ολυμπιακός μέσω της απόκτησής του, πέρασαν. Πλέον ακόμη και γκολάρες όπως με τον Ατρόμητο να σημειώνει, ελάχιστοι θα ασχολούνται με το γεγονός. Άρα το όποιο κέρδος, είναι ελάχιστο ή ανύπαρκτο στον συγκεκριμένο τομέα.

Διαβάστε τη συνέχεια

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X