ΑΕΚ: Με τουρνουά αλλαγής ρόλων και τους γονείς εναντίον των προπονητών έκλεισε η χρονιά για την Ακαδημία - Παρών και ο Μπρούνο Άλβες (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Με τουρνουά αλλαγής ρόλων και τους γονείς εναντίον των προπονητών έκλεισε η χρονιά για την Ακαδημία - Παρών και ο Μπρούνο Άλβες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με ένα διαφορετικό τουρνουά ολοκληρώθηκε η χρονιά για την Ακαδημία της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μίνι τουρνουά αλλαγής ρόλων έκλεισε η χρονιά για την Ακαδημία της ΑΕΚ, με τους γονείς να παίρνουν τον ρόλο των παιδιών και να αγωνίζονται κόντρα στους προπονητές τους, και με τα παιδιά σε ρόλο φιλάθλων ή διαιτητών.

Εκτός από τους προπονητές και τα παιδιά, το “παρών” έδωσαν και στελέχη της Ακαδημίας.

Συμμετείχαν επίσης το μέλος του τμήματος scouting της πρώτης ομάδας Φανούρης Γουνδουλάκης, ο βοηθός προπονητή της ΑΕΚ Β Μιχάλης Παυλής και ο team manager της ΑΕΚ Β Πάνος Πολίτης.

Παρών ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Μπρούνο Άλβες, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία, καθώς και τις ευχές του για καλή χρονιά. Η ΑΕΚ απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @aekfc_academy

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X