Το ετήσιο μνημόσυνο του σπουδαίου Στέλιου Σεραφείδη! (ΦΩΤΟ)

Το ετήσιο μνημόσυνο του σπουδαίου Στέλιου Σεραφείδη! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο τεράστιος Στέλιος Σεραφείδης έφυγε από τη ζωή τις πρώτες μέρες του 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες μέρες από τον θάνατο του τεράστιου Στέλιου Σεραφείδη.

Σήμερα, στις 10:00 το πρωί ξεκίνησε το μνημόσυνο στον ιερό ναό Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω για τον σπουδαίο τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, χωρίς να προλάβει να δει την αγαπημένη του ομάδα να αγωνίζεται ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγγενείς και φίλοι, αλλά και η οικογένειά της ΑΕΚ, τίμησαν τη μνήμη του αξέχαστου και αγαπημένου Στέλιου, που για επτά δεκαετίες είχε αφιερώσει τη ζωή του στον σύλλογο και έφυγε από κοντά μας στις 4 Ιανουαρίου του 2022.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης δεν κατέστη δυνατό να παραστεί, όμως διαβίβασε στα τέκνα του εκλιπόντος τα εξής: “Να ζήσετε να θυμάστε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο και να τιμάτε τη μνήμη του. Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία”.

Το 1951 σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στην ΑΕΚ, ακολουθώντας τον μεγαλύτερο αδερφό του Λάμπη, όπου παρέμεινε επί μία και πλέον εικοσαετία, έως το 1972, όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, σε ηλικία 37 ετών. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα αγωνίστηκε συνολικά σε περισσότερους από 300 αγώνες. Μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας ασχολήθηκε με την προπονητική, εργαζόμενος κυρίως στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

Το ετήσιο μνημόσυνο του σπουδαίου Στέλιου Σεραφείδη! (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X