Αλλαγή δεδομένων με Λεβαντόφσκι: Παίζει κανονικά στο ντέρμπι με την Εσπανιόλ

Αλλαγή δεδομένων με Λεβαντόφσκι: Παίζει κανονικά στο ντέρμπι με την Εσπανιόλ
Photo Credits: INTIME

Παίζει κανονικά με Εσπανιόλ ο Λεβαντόφσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανονικά στα πλάνα του Τσάβι θα βρίσκεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στο Καταλανικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ.

Ο Πολωνός φορ είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για μια χειρονομία που είχε κάνει στο ματς με την Οσασούνα, ακριβώς πριν τη διακοπή.

Μάλιστα η έφεση που είχε κάνει η Μπαρτσελόνα σε πρώτο βαθμό, είχε απορριφθεί, ωστόσο σήμερα, περίπου 24 ώρες πριν το ματς για τη LaLiga, δικαστήριο της Μαδρίτης στο οποίο προσέφυγαν οι «μπλαουγκράνα» έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην ποινή, τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση!

Αυτό σημαίνει πως ο 34χρονος άσος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Τσάβι στο ματς με την Εσπανιόλ που θα γίνει στο «Καμπ Νου» το Σάββατο στις 15:00. Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε την οργή της Εσπανιόλ, που εξέδωσε ήδη ανακοίνωση που δείχνει ότι… «βράζει». «Θεωρούμε την απόφαση αυτή προσβλητική και άδικη απέναντί μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η συμπολίτισσα της «Μπάρτσα».

O «Λέβα» έκανε καταπληκτικό πρώτο μισό της σεζόν με την Μπαρτσελόνα μετρώντας 18 γκολ αλλά και 4 ασίστ σε 19 εμφανίσεις.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X