Σπουδαία κίνηση από τον Γκατούζο: Έκανε δώρα αξίας χιλιάδων ευρώ σε υπαλλήλους της Βαλένθια

Σπουδαία κίνηση από τον Γκατούζο: Έκανε δώρα αξίας χιλιάδων ευρώ σε υπαλλήλους της Βαλένθια
Photo Credits: INTIME

Έκανε δώρο χρήματα σε υπαλλήλους της Βαλένθια πριν την αλλαγή της χρονιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζενάρο Γκατούζο μπορεί να βρίσκεται μόνο λίγους μήνες στον πάγκο της Βαλένθια, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να προχωρήσει σε μία αξιέπαινη κίνηση, και να προσφέρει χρήματα στους υπαλλήλους της Βαλένθια.

Λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, ρεπορτάζ από την Ισπανία και την Ιταλία να αναφέρουν πως ξόδεψε αρκετές χιλιάδες ευρώ για να κάνει δώρα και να δώσει χρήματα σε άτομα που εργάζονται ως υπάλληλοι για τις «νυχτερίδες» είτε στα αποδυτήρια είτε στον αγωνιστικό χώρο.


«Η ζωή μού έχει δώσει πολλά. Μου αρέσει να κάνω δώρα, δεν μου αρέσει να δέχομαι. Για μένα τα Χριστούγεννα είναι μία εκπληκτική γιορτή.

Αγαπώ όλες τις γιορτές αλλά κυρίως τα Χριστούγεννα επειδή πάντα περίμενα τα δώρα του μπαμπά, της μαμάς, όλης της οικογένειας.

Είναι κάτι που μου θυμίζει την παιδική ηλικία μου. Στο σπίτι μου είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο “Ρίνγκιο” που ντύθηκε… Άι Βασίλης για να μοιράσει δώρα και χαμόγελα σε ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για το καλό της ομάδας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X