Ο κόσμος ζήτησε πρωτάθλημα από την ΑΕΚΑΡΑ! (VIDEO)

Ο κόσμος ζήτησε πρωτάθλημα από την ΑΕΚΑΡΑ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚΑΡΑ πέρασε... τρένο από τον Βόλο με το επιβλητικό 4-0 και ο κόσμος σε ντελίριο ζήτησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ: ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ πέρασε… τρένο από τον Βόλο επικρατώντας με 4-0 της τοπικής ομάδας και ο κόσμος της ομάδας όντας σε ντελίριο με το τέλος ζήτησε με τη φωνή του και τα συνθήματά του την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε το βράδυ της Τετάρτης (28/12) στον Βόλο. Διέλυσε την τοπική ομάδα με 4-0 σκοράροντας, μάλιστα τρεις φορές στα πρώτα 35 λεπτά και στο τέλος ο κόσμος έκανε το αυτονόητο. Κατ’ αρχήν αποθέωσε τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του για το «αριστούργημα» που παρουσίασαν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και στη συνέχεια ζήτησε, απαίτησε αν θέλετε, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Και δικαίως να έχει τέτοια απαίτηση, τέτοιες βλέψεις βλέποντας στον αγωνιστικό χώρο μία ομάδα που αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα, με ένταση και ομορφιές ακόμη και όταν τα πάντα έχουν κριθεί.

Δείτε τα βίντεο του enwsi.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X