Μπάγερν Μονάχου: Νέο συμβόλαιο για τον Τζαμάλ Μουσιάλα

Ο Μουσιάλα θύμισε... Χνιντ και έπαιξε κόντρα στην Γκλάντμπαχ με φανέλα άλλου παίκτη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Τζαμάλ Μουσιάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο συμβόλαιο για τον Μουσιάλα!

Ο 19χρονος άσος είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο σημαντικά «περουσιακά στοιχεία» της Μπάγερν Μονάχου, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα των Βαυαρών και της εθνικης Γερμανίας, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, η Μπάγερν είναι έτοιμη να προσφέρει νέο πολυετές συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές στον νεαρό άσο, παρά το γεγονός πως το τρέχον συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

Οι Βαυαροί έχουν ξεκάθαρο προσανατολισμό να «δέσουν» τον Μουσιάλα στον σύλλογο, για πολλά χρόνια ακόμα, με τον νεαρό διεθνή Γερμανό την τρέχουσα σεζόν να μετράει 22 συμμετοχές με 12 γκολ και δέκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των πρωταθλητών Γερμανίας.

Την ίδια ώρα, Αλφόνσο Ντέιβις και Λούκας Ερναντέζ αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για να συζητήσουν με την Μπάγερν για το μέλλον τους.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X