Η επική μονομαχία Κριχόβιακ-Βέλεθ στη Σαουδική Αραβία - Το κόρνερ που κέρδισε με ύπουλο τρόπο ο πρώην παίκτης του ΠΑΟ (VIDEO)

Η επική μονομαχία Κριχόβιακ-Βέλεθ στη Σαουδική Αραβία - Το κόρνερ που κέρδισε με ύπουλο τρόπο ο πρώην παίκτης του ΠΑΟ (VIDEO)

Δείτε τη μονομαχία που είχε ο Γκρεγκορζ Κριχόβιακ με τον Φραν Βέλεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μονομαχία βγαλμένη από την Super League στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, εκεί που ο Γκρεγκορζ Κριχόβιακ και ο Φραν Βέλεθ μας χάρισαν μια επική στιγμή.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αλ Φατέχ και την Αλ Σαμπάμπ είχε ελληνικό ενδιαφέρον καθώς ο Φραν Βέλεθ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Γκρεγκορζ Κριχόβιακ.

Ο άλλοτε στόπερ του Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του ματς με το ευρύ 4-1 κόντρα στο σύνολο του άλλοτε χαφ της ΑΕΚ ωστόσο αμφότεροι πρόσφεραν μία επική στιγμή.

Συγκεκριμένα οι δύο ποδοσφαιριστές μονομάχησαν μέχρι τη γωνία του κόρνερ στο αμυντικό κομμάτι της Αλ Σαμπάμπ με τον Πολωνό μέσο να πέφτει στο έδαφος από κάποιο χτύπημα του Ισπανού αμυντικού.

Ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι, με τον Βέλεθ να χτυπάει χωρίς δύναμη την μπάλα πάνω στον αντίπαλο του και να κερδίζει το… κόρνερ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X