Καπέλο: «Ο Ρονάλντο πληρώνει την αλαζονεία του»

Προτάθηκε στην Άιντραχτ ο Ρονάλντο
Photo Credits: INTIME

Με πολύ σκληρά λόγια αναφέρθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Φάμπιο Καπέλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ανάρμοστη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο στάθηκε ο Φάμπιο Καπέλο.

Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε ότι ο 37χρονος σούπερ σταρ πλήρωσε το τίμημα να είναι αλαζόνας και πως δύσκολα να τον αποκτήσει κάποια ομάδα.

Επίσης αναφέρθηκε και για τον Λιονέλ Μέσι ότι ακόμη και δεν έπαιρνε το Μουντιάλ θα ήταν στην ίδια κατηγορία με τους Πελέ και Μαραντόνα.

Αναλυτικά:

«Ακόμα και αν δεν έπαιρνε το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μέσι, θα ήταν στην ίδια κατηγορία με τους Μαραντόνα και Πελέ. Αυτοί οι τρεις έκαναν πράγματα που δεν μπορούσε να τα σκεφτεί ποτέ ανθρώπινος νους.Έχω ακούσει για πολλά συστήματα, όμως η αλήθεια είναι πως όλοι χρησιμοποιούν το 9-1! Αυτό βοηθάει στο να αμύνονται σχεδόν όλοι σαν μια γροθιά και να βγαίνουν με πολλούς παίκτες στην επίθεση. Αυτό είναι το σημερινό ποδόσφαιρο. O Ρονάλντο μόνος του τα κατάφερε και… πληρώνει την αλαζονεία του. Έχει προσφερθεί σε τόσες ομάδες, όμως πλέον είναι “δυσκίνητος” και δεν ξέρω ποια ομάδα θα τον αποκτήσει».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X