Καπέλο: «Αλαζονικός ο Ρονάλντο, ανόητος ο Μαρτίνες»

Καπέλο: «Αλαζονικός ο Ρονάλντο, ανόητος ο Μαρτίνες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Φάμπιο Καπέλο… απασφάλισε για τα όσα είδε στο Μουντιάλ, χαρακτηρίζοντας αλαζονικό τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ανόητο τον τερματοφύλακα της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχω ακούσει για πολλά συστήματα, αλλά όλοι χρησιμοποιούσαν το ίδιο: Αμύνονταν ως μονάδα και επιτίθεντο με πολλούς παίκτες. Είναι άχρηστο να εφεύρουμε κάτι άλλο. Η κατοχή μπάλας είναι ο θάνατος του ποδοσφαίρου, απολύτως βαρετό. Όσοι κουβαλούν την μπάλα δεν έχουν καμία ευθύνη με την κατοχή μπάλας, ενώ χρειάζεται θάρρος για να παίξεις κάθετα».

Έκανε λάθος ο Ντιντιέ Ντεσάν που δεν συμπεριέλαβε τον Καρίμ Μπενζεμά στην ομάδα για τον τελικό; «Όχι, έκανα το ίδιο με τον Σαβίτσεβιτς πριν από τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου το 1993», είπε ο Καπέλο. «Το πρωί του παιχνιδιού, μου είπε ότι ήταν έτοιμος να παίξει αφού είχα προετοιμάσει τον Ραντουτσόιου. Από σεβασμό, δεν τον άφησα να παίξει. Νόμιζα ότι ήταν μια δίκαιη απόφαση για την ομάδα».

Του άρεσε ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο Μουντιάλ; «Μου αρέσει, είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός. Ήταν λίγο αργός στον τελικό, αλλά αυτό οφείλεται και στο ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι πιο αργό».

Ο μέσος της Φιορεντίνα, Σόφιαν Άμραμπατ, ήταν ίσως ο καλύτερος αμυντικός χαφ στο Κατάρ και ο Καπέλο βλέπει μια ομοιότητα ανάμεσα στον διεθνή Μαροκινό και έναν Ιταλό θρύλο: «Όσον αφορά τη σκληράδα για την ανάκτηση της μπάλας, είναι παρόμοιος με τον Γκατούζο, αλλά με περισσότερη ποιότητα».

Είναι ο Λίο Μέσι στο ίδιο επίπεδο με τον θρύλο της Νάπολι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μετά τη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο; «Για μένα, ήταν στο ίδιο επίπεδο ακόμη και πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Πελέ, ο Μέσι και ο Μαραντόνα έκαναν πράγματα που άλλοι δεν μπορούσαν καν να φανταστούν», είπε ο Καπέλο που πιστεύει ότι ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα δεχτεί τη δουλειά στη Βραζιλία: «Θα ήταν καταπληκτικό, αλλά δεν νομίζω ότι θα συμβεί. Η εθνική υπερηφάνεια της Βραζιλίας θα επικρατήσει».

Ο Καπέλο δεν εντυπωσιάστηκε από τη διάσημη χειρονομία του Αργεντινού Μαρτίνες κατά την απονομή της τελετής και αποκάλεσε τον Αργεντινό μέσο «ανόητο», αλλά δεν ήταν ο μόνος που κατηγόρησε. «Ο Ρονάλντο έπαιξε για τον εαυτό του και για ότι έχει πετύχει στην καριέρα του, είναι κρίμα», είπε ο Καπέλο. «Ως παίκτης, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά ήταν αλαζονικός. Έπαιξε χωρίς να έχει βρει κανένα σύλλογο που θα τον πίστευε, έχει γίνει λίγο δυσκίνητος για μια ομάδα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X