Μπαλτάκος: «Μακάρι να πάρουμε το Μουντιάλ του 2030»

Μπαλτάκος: «Μακάρι να πάρουμε το Μουντιάλ του 2030»
Photo Credits: INTIME

«Μακάρι να πάρουμε το Μουντιάλ του 2030» δήλωσε ο Μπαλτάκος στην ΕΡΑ Σπορ αναφορικά με τις ελπίδες συνδιοργάνωσης του Μουντιάλ 2030 από την Ελλάδα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την συνυποψηφιότητα Ελλάδας, Αιγύπτου και Σαουδικής Αραβίας για τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2030 αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ Σπορ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και αυτά που δήλωσε έχουν μεγάλο ενδιαφέρον σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

«Το θέμα αυτό το χειρίζεται η κυβέρνηση και οι άλλες κυβερνήσεις. Από εκεί έχουν βγει αυτά που διαβάζω κι εγώ στον τύπο. Η κυβέρνηση έχει τον πρώτο λόγο, το προχωράει και θα περιμένω να δω τις κυβερνητικές αποφάσεις. 

Ελπίζω ότι μέχρι τότε θα είναι έτοιμο το ΟΑΚΑ και πιστεύω τα γήπεδα του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Για να γίνουν οι αγώνες χρειάζονται γήπεδα με μίνιμουμ 40.000 θέσεις κάτι που δεν έχει η «Αγιά Σοφιά» και το «Καραϊσκάκης». Τίποτα δεν εμποδίζει τα γήπεδα αυτά να επεκταθούν, αλλά αυτά είναι τεχνικά θέματα.

Μακάρι να αναλάβουμε τη διοργάνωση του Μουντιάλ»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X