Η μαγική ασίστ του Μπακασέτα έστειλε στο -3 από την κορυφή την Τράμπζονσπορ (VIDEO)

Η μαγική ασίστ του Μπακασέτα έστειλε στο -3 από την κορυφή την Τράμπζονσπορ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Τράμπζονσπορ του Μπακασέτα ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με την Φενέρμπαχτσε (2-0) με μαγική ασίστ του Έλληνα άσου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μαγική ασίστ του Μπακασέτα από το οποίο προήλθε γκολ του Γκόμεζ ήταν αρκετή για την Τράμπζονσπορ να ξεκλειδώσει στο «Σενόλ Γκιουνές» την άμυνα της Φενέρμπαχτσε στο 61′, να κάνει το 2-0 στο 90+11′ με τον Τρεζεγκέ με το τελικό 2-0 να της δίνει το δικαίωμα να πλησιάσει στο -3 στην κορυφή.

Στο 61′, λοιπόν, ο Μπακασέτας με τη μαγική του ασίστ «έκοψε» στα δύο, στα τρία την άμυνα της Φενέρ και έδωσε το δικαίωμα στον Γκόμεζ να κάνει το 1-0. Το πρώτο βήμα επί της ουσίας είχε γίνει με την πρωταθλήτρια Τουρκίας να φθάνει και σε δεύτερο γκολ στο 90+12′ με τον Τρεζεγκέ.

Ο Μπακασέτας αγωνίστηκε για 76 λεπτά στο ντέρμπι με τον Μπαρντί να τον αντικαθιστά. Πλην της ασίστ δέχθηκε και μία κίτρινη κάρτα στο 42′ για αμψιμαχία με τον Μπατσουαγί, ενώ ο Μανώλης Σιώπης αντικαταστάθηκε στο 68′ από τον Γκμπαμίν!

Δείτε το γκολ:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X