Πειρατές του Ονείρου: Πίστη στην ΑΕΚάρα!

Πειρατές του Ονείρου: Πίστη στην ΑΕΚάρα!
Photo Credits: INTIME

Οι... Πειρατικές αιχμές της 24ης Δεκεμβρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

✓ ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ! Το τελευταίο εντός έδρας ματς του 2022 διεξήχθη μέσα σε ένα πανηγυρικό-εορταστικό κλίμα στο απόρθητο Κάστρο μας, με μια ευρεία ΝΙΚΗ (3-0) επί της Λαμίας και μεγάλο πρωταγωνιστή τον “σεντερφορίσιο” Φαν Βέερτ! Λίγες ώρες μετά ήρθαν και τα χαρμόσυνα μαντάτα με τα στραβοπατήματα των ερυθροπράσινων. Η προσοχή μας στρέφεται, πλέον, στον κρίσιμο αγώνα την επόμενη Τετάρτη στο Βόλο. Νίκη-Νίκη-Νίκη!!!!!! Δεν χωράει κανένα άλλο αποτέλεσμα. Πάμε για Κούπα λέμεεε!!!!!

✓ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ! Πιστεύουμε στην Ομάδα, πιστεύουμε αληθινά στις δυνατότητες και στην ανωτερότητα του έμψυχου δυναμικού μας σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές. Η μάχη για το Πρωτάθλημα (και το Κύπελλο) έχει μακρά διαδρομή και σε αυτή την πορεία χρειαζόμαστε κι έναν επιπλέον σημαντικό σύμμαχο, γι’ αυτό δίπλα από τον αγώνα πρέπει να ενυπάρχει και η Πίστη στην Ομάδα και στους στόχους. Αποτελεί ένα ακόμη δυνατό “όπλο” μας. Μεταδώστε τη!

✓ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ και υψηλής αγωνιστικής αξίας, χρειάζεται η Ομάδα. Να ενισχυθεί με επιπλέον αξιόμαχες μονάδες εκεί που πονάει, όπου τυχόν είναι ευάλωτη, διότι σε αυτή τη συγκυρία αντιμετωπίζουμε και σοβαρές απουσίες εξαιτίας απρόβλεπτων τραυματισμών. Όπου λοιπόν κρίνουν οι αρμόδιοι, προεξάρχοντος του προπονητή, θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες. Γιατί έτσι θα γίνουμε πραγματικά αχτύπητοι! Άλλωστε είπαμε, είμαστε Α.Ε.Κ και ο εχθρός του καλού είναι για εμάς το καλύτερο!

✓ΜΙΓΙΑΤ ΓΚΑΤΣΙΝΟΒΙΤΣ σου ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους με την ΑΕΚΑΡΑ μας. Αξίζουν οι καλύτερες των ευχών μας σε αυτόν τον πανάξιο παίκτη μεγάλης ποδοσφαιρικής κλάσης, μα και σπουδαίο αθλητή που καταθέτει ψυχή μέσα στα γήπεδα για την Ομάδα και τον Κόσμο μας.

✓ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡ-ΑΜΕΝΟ ψευδοΜουντιάλ της απάτης και των εγκλημάτων, το ποτισμένο με αθώο ανθρώπινο αίμα. Πίσω από τις φαντασμαγορικές κιτς τελετές απέκρυψαν επιμελώς χιλιάδες ανθρώπινα δράματα φτωχών εργαζόμενων ανθρώπων που δολοφονήθηκαν ή μακελεύτηκαν στα κάτεργα του “καταριανού θαύματος” για να γεμίσουν τα αμαρτωλά σεντούκια των αχόρταγων για πλούτη. Δεν θα πάψουμε ούτε στιγμή να στηλιτεύουμε το αίσχος καθώς είμαστε βέβαιοι ότι στην πορεία θα βγουν κι άλλα σκάνδαλα γι’ αυτή τη ντροπή της πολιτισμένης ανθρωπότητας.

✓ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΞΕΠΙΤΟΥΤΟΥ ΚΛΙΜΑ οι λιμανίσιοι με τα απίστευτα καμώματα που είδαμε και στο “Ελ Πάσο”. Από την άλλη το ίδιο πράττουν και οι τριφυλοφόροι με διαφορετικό, πιο κεκαλυμμένο, τρόπο αυτοί. Βέβαια το να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία οι απατ-αιώνιοι δυνάστες του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι σαν να μιλούν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, προκαλώντας έτσι τη νοημοσύνη του φίλαθλου κόσμου. Όμως εκεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ, μήπως θα πρέπει να ηχήσουν όχι απλά κουδούνια αλλά… καμπάνες και να βγουν -επιτέλους- δυναμικά και σε “φουλ επίθεση” ξεμπροστιάζοντας όλο αυτό το στημένο σκηνικό διαρκείας που αν αφεθεί να διαιωνίζεται έτσι ανενόχλητο θα αποβεί τελικά μοιραίο για την Ομάδα μας.

✓ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ομορφαίνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο! Οι εργασίες συνεχίζονται σε πολλά επίπεδα, σε θεατές και αθέατες πλευρές, που όμως όλες μαζί συνθέτουν ακόμη πιο πλήρες το παζλ του Γηπέδου μας, το οποίο αναμφισβήτητα έχει κερδίσει τα σκήπτρα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη! Ναι αυτό που κάποιοι δεν το ήθελαν και το πολέμησαν ύπουλα και ποικιλοτρόπως (για να μην ξεχνιόμαστε…).

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ! Για τις γιορτές αξίζει να προσφέρετε ως δώρο τη νέα χειμερινή ζακέτα των Πειρατών του Ονείρου. “Επιστροφή στο όνειρο” είναι το θέμα της σε ένα μοναδικό σχέδιο! Πρόκειται για μία εξαιρετική ποιοτική δημιουργία από το Club μας που πραγματικά ενθουσιάζει όσα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας την έχουν δει. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 810 3933 (Χρήστος).

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Cueva de los Piratas

* Ευχαριστούμε τα κιτρινόμαυρα αδέρφια από όλη την Ελλάδα για τις εορταστικές ευχές αλλά και τα πολλά μηνύματα με τα τόσο επαινετικά λόγια για τις “Πειρατικές Αιχμές”. Μάγκες να είστε καλά, το Club κινείται σε πολλά και διαφορετικά “μέτωπα”. Για την ΑΕΚΑΡΑ μας και μόνον εννοείται!

* Άτιμη φάρα τα λεγόμενα “ΟΦΑ” (Όπου Φυσά ο Άνεμος)! Μπουκάρουν από κάθε χαραμάδα και μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε με τη δυσοσμία που εκπέμπουν. Αλλά τους ανέχονται, οπότε βρίσκουν και κάνουν.

* Κουΐζ : ποιος πειρατής έβαλε μέγα χορηγό στον φωτεινό χριστουγεννιάτικο… νάνο του κήπου του τη διεθνούς φήμης εταιρία… “τάπερμαν”;;;

* Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη συνέχισε να διαρηγνύεις με την χαρισματική πένα-ρομφαία που διαθέτεις, το επιτηδευμένο πέπλο της ένοχης σιωπής και της αγνωσίας στο αθλητικό γίγνεσθαι και ΚΥΡΙΩΣ να σημαίνεις συναγερμό ξεσηκωμού στην Α.Ε.Κ απέναντι στα ύπουλα χτυπήματα των απατ-αιώνιων! Μαζί με τον Σωφρώνη “φριξο-σωφρωνίστε” τους όπως εσείς ξέρετε!

* Φοβερή, παλικαρίσια ανατροπή από την ΑΕΚΑΡΑ του Μπάσκετ! Προχωράμε δυνατά – Α.Ε.Κ γερά βασίλισσα ξανά!!!

* Σεβασμός στη μνήμη του Ήρωα Ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ, του αλησμόνητου Σπύρου Κοντούλη. Σε-βα-σμός!

* Γλέντια και πανηγύρια στο Club μας με την κατάκτηση του τροπαίου από την Αργεντινή. Η μεγάλη πλειοψηφία χάρηκε ιδιαίτερα αυτή τη νίκη της λατινοαμερικάνικης χώρας. Πλην βέβαια κάποιων υπερφανατικών “Βραζιλιάνων” που είχανε “κηδεία” και ήταν ικανοί ακόμη και την… εθνική Εσκιμώων να υποστηρίξουν αρκεί να μην σηκώσει κούπα ο προαιώνιος “οχτρός”! Και βέβαια να μην παραλείψουμε και τη σοφή σιωπή και εκείνων που μποϋκοτάρισαν το όλο καταρόπληκτο πανηγύρι αποφεύγοντας να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε ματς!

* Πολλές ευχές στα πειρατικά αδέρφια μας που γιορτάζουν αυτές τις μέρες : “Χούλιο”, “Μάστορα”, “Δαίμονα”, “Ερνέστο”, “Σφήκα”, “Μανολίτο”, “Στεφάν” και στον μικρό Χρηστάκο το γιό του “Σεμ”. Παίδες, σας ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά και πάντα δυνατοί στην πρώτη γραμμή!

* O Μέσι αναμφισβήτητα είναι καλός παίχτης. Αλλά η Καταρ-αμένη κελεμπία των εμίρηδων που φόραγε χαμογελαστός στην απονομή ξέρουμε πως ήταν ματωμένη. Και με τη στάση του συνηγόρησε θελημένα ή άθελα στο “ξέπλυμα” ενός αμαρτωλού καθεστώτος. Αν κάποιοι από όλους αυτούς τους λεγόμενους “αστέρες” εξέφραζαν μία κάποιας μορφής διαμαρτυρία, θα το σκέφτονταν πολύ στο επόμενο μουντιάλ να διαπράξουν τα ίδια εγκλήματα.

* Άραγε ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα θα καταδεχόταν ποτέ να φορέσει ή να του φορέσουν το σύμβολο της Καταρο-Φιφα-νής αιματοβαμμένης εξουσίας ή θα τους το έκανε πατσαβούρι και θα τους το πέταγε δημοσίως στη μούρη;;; Μάλλον σ’ εκείνον ούτε καν θα τολμούσαν να το προτείνουν οι εμίρηδες της συμφοράς!

* Πολύ κολοτούμπα ρε! Έλεος δηλαδή! Με το φανάρι ψάχνουμε πλέον αυτούς που τηρούν και μετά αυτά που έλεγαν πιο πριν. Ανώνυμους κι επώνυμους!

* Θυμηθείτε : η μάνα φύση αξίζει και το σεβασμό και την προστασία μας. Ελεύθερα βουνά χωρίς σιδερένια σκιάχτρα – ανεμοτέρατα που ρημάζουν και καταστρέφουν το φυσικό περιβάλλον που αποτελεί τον ομφάλιο λώρο του ανθρώπου και το κοινό σπίτι όλων μας.

* Κάπου παράγινε το κακό με τις διαφημίσεις. Είπαμε ότι κατανοούμε, αλλά ως ένα βαθμό. Όταν κάτι ξεπερνάει ένα λογικό όριο, τότε καταντάει ολίγον “αμερικανιά” και… δεν πρέπει!

* Μας είπαν κάποιοι φίλοι ενωσίτες : “καλά ρε σεις πειρατές, όλα ωραία και καλά, όμως μη βάζετε μόνο ρήσεις του Τσε και του Κάστρο, διότι σε εκείνη την αίθουσα στο Γήπεδο της Α.Ε.Κ δεν υπάρχουν τα πορτρέτα μόνο αυτών των δύο, υπάρχει και του Τσώρτσιλ. Βάλτε λοιπόν κανένα λεγόμενο κι αυτουνού”. Έγινε παιδιά, έχετε δίκιο. Οπότε ας βάλουμε κι ένα του Τσώρτσιλ μιας κι είναι και… Δεκέμβρης! Το Δεκέμβριο λοιπόν του 1944, τότε που μαίνονταν οι γνωστές συγκρούσεις στην Αθήνα, ο Τσώρτσιλ τηλεγράφησε, στις 5-12-44, στον εδώ Άγγλο διοικητή Σκόμπι τα εξής: “Μην διστάζετε, πάντως, να ενεργείτε σαν να βρίσκεστε σε κατεχόμενη πόλη όπου έχει ξεσπάσει τοπική εξέγερση…”! Αρκεί αυτό και τέλος με τον Τσώρτσιλ και όλη την εγγλεζοκρατία. Χαρήκαμε, εννοείται, που φάγανε τα μούτρα τους έστω και σε αυτό το… Μουντιάλ της λαμογιάς!

* Μνήμες από τη Μικρασιατική Καταστροφή : στη Σμύρνη όταν οι κυνηγημένοι Πρόσφυγες προσπαθούσαν να ανέβουν στα “συμμαχικά” καράβια για να γλιτώσουν από τη φρίκη, οι Άγγλοι ναύτες (και όχι μόνο) με εντολή των ανωτέρων τους, έριχναν ζεματιστά νερά ή έκοβαν με τα τσεκούρια τα χέρια των Προσφύγων!!!

* Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας : “Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου”, του Νίκου Αγγελίδη.

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X