Ο Ντε Μπρόινε έκανε το τέλειο παιχνίδι κόντρα στην Λίβερπουλ!

Ο Ντε Μπρόινε έκανε το τέλειο παιχνίδι κόντρα στην Λίβερπουλ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έδωσε απάντηση στους επικριτές του για την κακή απόδοσή του στο Μουντιάλ, πραγματοποιώντας το τέλειο παιχνίδι στην αναμέτρηση της Σίτι με την Λίβερπουλ για το League Cup Αγγλίας.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ήταν το… κομπιούτερ στην μεσαία γραμμή των «Πολιτών», έβγαλε δύο ασίστ και αποτέλεσε μια μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα των «Reds».

Ο Ντε Μπρόινε είχε 100% ευστοχία στα σουτ που επιχείρησε, 86% στις εύστοχες μεταβιβάσεις τους, πραγματοποίησε 72 επαφές με την μπάλα, έβγαλε 16 σέντρες (τις περισσότερες από οποιονδήποτε άλλον παίκτη στο ματς) και δημιούργησε πέντε ευκαιρίες για γκολ.

Ο Ντε Μπρόινε είχε σημαντική συνεισφορά και στο πρέσινγκ της Σίτι, αφού ανέκτησε τέσσερις φορές την μπάλα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, έχοντας και δύο επιτυχημένα τάκλιν.

Ο Βέλγος σταρ, μάλιστα, έφτασε τις 14 ασίστ σε 20 ματς την φετινή σεζόν, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X