Ligue 1 για Μέσι: «Περιμένουμε την επιστροφή του βασιλιά»

Ligue 1 για Μέσι: «Περιμένουμε την επιστροφή του βασιλιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φρενίτιδα ενθουσιασμού επικρατεί για τον Λίο Μέσι, με την γαλλική Λίγκα να περιμένει την επιστροφή του Βασιλιά στον θρόνο του.

Μπορεί η Γαλλία να ηττήθηκε 4-2 στα πέναλτι (3-3 στην παράταση, 2-2 στην κανονική διάρκεια) από την Αργεντινή στον τελικό (18/12) του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, όμως αυτό δεν εμπόδισε τη γαλλική Ligue 1 να αποθεώσει τον Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα, με μία καμπάνια μέσω του πρακτορείου “Samba Digital”, χαρακτήρισε τον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής -με έναν ιδιαίτερο τρόπο- ως τον κορυφαίο όλων των εποχών.

Η γαλλική Λίγκα δημοσίευσε μια αφίσα με ένα τράγο, ο οποίος στα αγγλικά λέγεται «GOAT», αρκτικόλεξο που ορίζει επίσης τη φράση «καλύτερος όλων των εποχών» (Greatest Of All Time), γράφοντας: «Ο θρόνος είναι για σένα. Περιμένουμε την επιστροφή του βασιλιά».

Η… δράση στη Ligue 1 θα επαναρχίσει την ερχόμενη Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, ημέρα που η Παρί Σεν Ζερμέν θα παίξει με την Στρασμπούρ, αλλά ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βρίσκεται στο Ροσάριο, δεν αναμένεται να επιστρέψει στο Παρίσι πριν το 2023.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X