«Φήμες για ενδιαφέρον της ΑΕΚ, της Λέγκια και της Πλζεν για Μίσκιτς της Ουράλ» (ΦΩΤΟ)

«Φήμες για ενδιαφέρον της ΑΕΚ, της Λέγκια και της Πλζεν για Μίσκιτς της Ουράλ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ, της Λέγκια και της Πλζεν για τον τον Ντάνιελ Μίσκιτς της Ουράλ αποκαλύπτεται στο Twitter!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«ΑΕΚ, Λέγκια και Πλζεν φημολογείται ότι ενδιαφέρονται για τον Μίσκιτς της Ουράλ», αναφέρεται τις τελευταίες ώρες στα social media.

Ο Κροάτης χαφ, Ντάνιελ Μίσκιτς ανήκει στην Ουράλ έως το καλοκαίρι και σύμφωνα με το tweet έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τη ρωσική ομάδα χωρίς, όμως, να έχει απαντήσει.

Ο Μίσκιτς μπορεί να παίξει τόσο ως εξάρι όσο και ως οκτάρι ενδιαφέρει σύμφωνα με tweet τόσο την ΑΕΚ όσο και τις Λέγκια και Πλζεν. Ο Μίσκιτς αγωνίζεται στη Ρωσία από τον Αύγουστο του 2018. Αρχικά φόρεσε τη φανέλα της Όρενμπουργκ που τον απέκτησε από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας και τον Αύγουστο του 2020 μετακόμισε στην ομάδα της Αικατερινούπολης.

Συνολικά σε 4,5 σεζόν στη Ρωσία μετρά 121 ματς και πέντε γκολ σ’ όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα με την Όρενμπουγκ έχει παίξει σε 52 ματς έχοντας ένα γκολ, ενώ στην Ουράλ μετρά 69 ματς με 4 γκολ. Φέτος μετρά ήδη σε ρωσικό πρωτάθληα και Κύπελλο 19 συμμετοχές και 1 γκολ.

Επίσης ο γεννημένος στις 11 Οκτωβρίου του 1993 χαφ είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Κροατίας παρότι έχει γεννηθεί στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας.

Όπως αναφέρεται στο tweet, η διοίκηση της Ουράλ έχει κάνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη που λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο δεν έχει λάβει καμία απάντηση!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X