Φαβορί για την απόκτηση του Μπέλιγχαμ η Ρεάλ Μαδρίτης

Φαβορί για την απόκτηση του Μπέλιγχαμ η Ρεάλ Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Προτεραιότητα του Άγγλου μέσου η Ρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαβορί για την απόκτηση του Τζούντ Μπέλιγχαμ φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca.

Ο Άγγλος χαφ, που δεδομένα θα αποχωρήσει από τον Μπορούσια Ντόρτμουντ, βρίσκεται στα ραντάρ των Σίτι, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «μερένχες» να είναι και το φαβορί για την απόκτησή του, όπως αναφέρει η Marca.

Οι Μαδριλένοι, έχουν πειστεί για την αξία του Άγγλου μέσου μετά από τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ του Κατάρ, και είναι πρόθυμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ο ανταγωνισμός με τη Λίβερπουλ για τον Μπέλιγχαμ φαίνεται πως… χαλαρώνει, διότι οι Reds έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους πρωτίστως στον Έντσο Φερνάντες, για τον οποίο είναι διατεθειμένοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα και να πληρώσουν τη ρήτρα του στην Μπενφίκα που αγγίζει τα 120 εκατομμύρια ευρώ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X