Super League: «Λίγος» ο Παναθηναϊκός στη Νίκαια, του πήρε ισοπαλία 1-1 ο Ιωνικός! (VIDEO)

Super League: «Λίγος» ο Παναθηναϊκός στη Νίκαια, του πήρε ισοπαλία 1-1 ο Ιωνικός! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Λίγος» ο Παναθηναϊκός στη Νίκαια, όπου του πήρε ισοπαλία 1-1 ο Ιωνικός με γκολ του Άοσμαν στο 84'.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Λίγος» παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στη Νίκαια, του πήρε ισοπαλία 1-1 ο Ιωνικός και η ΑΕΚ πλησίασε στους 6 βαθμούς από την κορυφή τρεις αγωνιστικές πριν το ντέρμπι της OPAP Arena.

Στο πρώτο 25λεπτο ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε. Οι «πράσινοι» απείλησαν στο 3′ με τον Χουάνκαρ και έφθασαν στο γκολ στο 14′ με τον Μπερνάρ που πέτυχε το πρώτο του γκολ.


Ο Ιωαννίδης κατέβασε ωραία την μπάλα, ο Χουτεσιώτης έδιωξε με τα πόδια με τον επερχόμενο Μπερνάρ να ανοίγει το σκορ. Στο 16′ ο Παλάσιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι με τους «πράσινους» να απειλούν και στο 34′ με φάουλ του Μπερνάρ.

Το 1-0 παρέμενε με τον Ιωνικό να δείχνει αδυναμία αντίδρασης και επί της ουσίας να προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι μόνο με στατικές φάσεις με το ημίχρονο να λήγει με το υπάρχον σκορ, καθώς στο 44′ ο Μάντζης δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Μπρινιόλι.

Στο β’ ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Απείλησε ουκ ολίγες φορές με το δεύτερο γκολ. Απείλησε στο 58′ με τον Ιωαννίδη, στο 67′ με τον Τσέριν, στο 80′ με τον Σπόραρ. Γλίτωσε στο 71′ στην προσπάθεια του Άοσμαν και εν τέλει το «πλήρωσε» στο 84′.

Ο Άοσμαν πήρε το αίμα του πίσω για τη χαμένη ευκαιρία του 71′. Οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν την μπάλα από τα δεξιά, ο Μασάς πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Άοσμαν που έπαιξε πλάτη τον Κώτσιρα, γύρισε και με χαμηλό σουτ νίκησε τον Μπρινιόλι για το 1-1.


Και στο τέλος λίγο έλειψε ο Ιωνικός να κάνει την απόλυτη κηδεία στον Παναθηναϊκό. Στο 90+2′ ο Ιωνιός έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-1 με τον Τσίμπσαχ να βγαίνει μόνο απέναντι στον Μπρινιόλι αλλά το πλασέ του κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Σπανός/ 4-2-3-1): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Σόουζα, Σάκιτς,Τσίμπσαχ, Αντούνες, Λοβέρα (75’ Μασάς), Αοσμαν, Φατινγκά (87’ Ελευθεριάδης), Μάντζης (88’ Ν. Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τσέριν, Πέρεθ, Μπερνάρ, Βαγιαννίδης (59’ Κουρμπέλης), Φ. Ιωαννίδης (70’ Σπόραρ), Παλάσιος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X