Τρομερά πράγματα: Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης δήλωσαν όλους τους τιμωρημένους τους κόντρα στον Ολυμπιακό!

Τρομερά πράγματα: Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης δήλωσαν όλους τους τιμωρημένους τους κόντρα στον Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Το ποινολόγιο των ομάδων για τις προσεχείς αγωνιστικές αγωνιστικές ανακοίνωσε η Super league

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δυο επόμενα εντός έδρας ματς του Ιωνικού είναι κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τους κυανόλευκους να αποφασίζουν να εκτίσουν τις ποινές Ρομαό και Μύγας στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Το ποινολόγιο των ομάδων για τις προσεχείς αγωνιστικές αγωνιστικές ανακοίνωσε η Super league.

Αστέρας Τρίπολης και Ιωνικός είχαν να δηλώσουν από δύο παίκτες που συμπλήρωσαν το όριο των κίτρινων καρτών. Σε ό,τι αφορά τον Ιωνικό, εκείνοι που συμπλήρωσαν κάρτες ήταν οι Ρομαό και Μύγας. Οι πιθανές επιλογές για να εκτίσουν ήταν με Παναθηναϊκό (εντός), Λεβαδειακό (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Ατρόμητο (εκτός) κι αποφασίστηκε να εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στους Ερυθρόλευκους.

Οι Αρκάδες Αρκάδες είχαν τους δύο βασικούς κεντρικά τους χαφ φέτος, τους Μουνάφο και Ιγκλέσιας με συμπληρωμένοι όριο καρτών κι αμφότεροι αποφασίστηκε να εκτίσουν στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Επρόκειτο άλλωστε για το πιο δύσκολο από τα τέσσερα ματς που είχαν να επιλέξουν, εκτός έδρας μάλιστα, αφού τα υπόλοιπα ήταν με αντιπάλους στα μέτρα τους (Ατρόμητος, Ιωνικός, Βόλος, Ολυμπιακός για Ιγκλέσιας και Ιωνικός, Βόλος, Ολυμπιακός, Λαμία για Μουνάφο).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X