ΑΕΚ: Προτεραιότητα ο «τελικός» με Καρσίγιακα - Τι συμβαίνει με Γόντικα και Γιάνκοβιτς

ΑΕΚ: Προτεραιότητα ο «τελικός» με Καρσίγιακα - Τι συμβαίνει με Γόντικα και Γιάνκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Για την ΑΕΚ προέχει η πρόκριση στο BCL - Οι κινήσεις ενίσχυσης με Γόντικα και Γιάνκοβιτς, η εξήγηση για τα "διαζύγια" με Περσίδη, Φιλιππάκο

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον κρισιμότερο αγώνα της φέτος απέναντι στην Καρσίγιακα που με νίκη περνάει στην επόμενη φάση του BCL. Αναμενόμενα λοιπόν, όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας έχουν επικεντρώσει εκεί το ενδιαφέρον τους.

Πριν από λίγες ώρες, ανακοινώθηκε η λύση συμβολαίου του Πάνου Φιλιππάκου, ενώ πριν μερικές μέρες είχαμε και την αποδέσμευση του Νίκου Περσίδη. Μάλιστα οι 2 παίκτες αγωνίζονταν στις ίδιες θέσεις μέσα στην ρακέτα, με την ΑΕΚ να μένει αυτήν την στιγμή με τους ΜακΓκρίφ, Μάντσεν, Μάιλς και Μίτσελ για τον αγώνα με τους Τούρκους.

Οι λόγοι της αποδέσμευσης των δύο παικτών είναι καθαρά αγωνιστικοί αφού δεν υπολογίζονταν από τον Ηλία Καντζούρη για την συνέχεια της χρονιάς. Έτσι ήρθαν σε συμφωνία με την ΑΕΚ, αφού ήθελαν να πάνε κάπου αλλού και να παίζουν περισσότερο. Μην ξεχνάμε ότι ο Περσίδης στους τελευταίους αγώνες, ενώ ήταν στην 12δα, δεν αγωνιζόταν καθόλου, ενώ και ο Φιλιππάκος πολλές φορές ήταν εκτός 12δας.

Συνολικά ο Φιλιππάκος αγωνίστηκε φέτος σε 9 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 1.7 πόντους μέσο όρο σε 4:46 λεπτά ανά αγώνα. Ο Νίκος Περσίδης πάτησε παρκέ σε 11 αγώνες και είχε 2.2 πόντους σε 8:51 λεπτά συμμετοχής.

Προφανώς η ΑΕΚ, αφού περάσει ο αγώνας-τελικός με την Καρσίγιακα, θα κοιτάξει να ενισχυθεί στους forward μιας και πλέον υπάρχει κενό εκεί στο ρόστερ, με κάποιους Έλληνες που θα βρει στην αγορά. Σίγουρα ενδιαφέρουν ο Βλάντο Γιάνκοβιτς και ο Κωστής Γόντικας, που είναι 2 παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τον αγώνα της Τετάρτης και ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν κινήσεις για να γεμίσει το ρόστερ, με γνώμονα πάντα τα «θέλω» του προπονητή.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X