«Η Σταντάρ Λιέγης θέλει τον Σιμάνσκι»

«Η Σταντάρ Λιέγης θέλει τον Σιμάνσκι»
Photo Credits: INTIME

Στο Βέλγιο γράφουν για την Σταντάρ Λιέγης και τον Νταμιάν Σιμάνσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο… στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται σύμφωνα με τα βέλγικα ΜΜΕ, ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Όπως γράφει η «La Gazetta Express» και έχουν αναπαραγάγει αρκετά άλλα Μέσα στο Βέλγιο,  το ενδιαφέρον του συλλόγου για τον άσο της ΑΕΚ, προέκυψε καθώς είναι πολύ πιθανό ο αμυντικός χαφ τους, Νικολάς Ρασκίν να αποχωρήσει τον Γενάρη.

Έτσι αναζητούν τον αντικαταστάτη του: «Η Σταντάρ θέλει έμπειρο παίκτη του Μουντιάλ να αντικαταστήσει τον Ρασκίν», γράφει στο τίτλο του το δημοσίευμα και στο κείμενο τονίζεται:

«Η Σταντάρ θέλει να ενισχυθεί τον Γενάρη κι είναι απαραίτητο να συμβεί αυτό αν θέλει να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο (σ.σ. αυτή τη στιγμή είναι 6η στο πρωτάθλημα Βελγίου). Η αναζήτηση γίνεται στο εξωτερικό και έφτασαν μέχρι την Ελλάδα. Εκεί χτύπησαν την πόρτα της ΑΕΚ για να ανοίξουν συζητήσεις. Η Σταντάρ έχει στο βλέμμα της τον Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος ήταν ενεργός στο Μουντιάλ με την Εθνική Πολωνίας. Ο σύλλογος της Λιέγης θα ήθελε τον Σιμάνσκι δανεικό με οψιόν αγοράς. Η ΑΕΚ θα ήταν πρόθυμη να συνεργαστεί στη μεταγραφή, αλλά θα προτιμούσε να γίνει κανονικά».

Πράγματι, με τους όρους που γράφουν οι Βέλγοι (δηλαδή δανεικός με οψιόν) δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί και να παραχωρήσει η ΑΕΚ τον Σιμάνσκι, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X