Μουντιάλ 2002: Η σφιχτή αγκαλιά του Βίντα στον Μόντριτς και η αποθέωση των Κροατών

Μουντιάλ 2002: Η σφιχτή αγκαλιά του Βίντα στον Μόντριτς και η αποθέωση των Κροατών
Photo Credits: INTIME

Οι Κροάτες αποθεώνουν τον αμυντικό της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα που με το τέλος του ματς αγκάλιασε σφιχτά τον Λούκα Μόντριτς.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Κροάτες αποθεώνουν τον αμυντικό της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως την «ψυχή της ομάδας» παρότι ο έμπειρος άσος δεν αγωνίστηκε λεπτό για διάφορους λόγους στο φετινό Μουντιάλ.

Τόσο στα ρεπορτάζ όσο και στα social media γίνεται ειδική μνεία στον Βίντα για τις αγκαλιές στον Λούκα Μόντριτς. Θυμίζουν τι ακριβώς είχε συμβεί στο ματς των «16» με την Ιαπωνία, όπου ο άσος της Ρεάλ αποχώρησε ως αλλαγή με τν Βίντα να τον σφιχταγκαλιάζει. Ενώ σπεύδουν να φιλοξενήσουν ένα μοναδικό στιγμιότυπο από τον σημερινό μικρό τελικό.

Το ματ έχει ολοκληρωθεί. Οι Κροάτες έχουν επικρατήσει με 2-1 των Μαροκινών και έχουν σφραγίσει την 3η θέση με τον Βίντα να τρέχει να αγκαλιάσει τον Λούκα Μόντριτς στο Last Dance του Κροάτη σταρ της Ρεάλ σε Μουντιάλ.

«Θαυμάζω ανθρώπους όπως ο Domagoj Vida. Πανηγυρίζει το μετάλλιό του χωρίς δευτερόλεπτο στο WC σαν να είχε πετύχει το νικητήριο γκολ. Domagoj Vida – ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ», γράφει χαρακτηριστικά χρήστης του Twitter.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X