Αλβανός: «Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να κερδίσουμε αύριο την Πυλαία»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Δράμα
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσαν Αλέξης Αλβανός και Θέμης Ηλιόπουλος για το αυριανό παιχνίδι με την Πυλαία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη του πως η ΑΕΚ πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα εξέφρασε ο προπονητής, Αλέξης Αλβανός.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στο σάιτ της ΟΧΕ σχολίασε πως η ομάδα του οφείλει να κερδίσει το αυριανό ματς με την Πυλαία η οποία είναι μια αξιόμαχη ομάδα που έχει δυσκολέψει φέτος πολλές ομάδες. «Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να κερδίσουμε το αυριανό ματς. Η πυλαία έχει αξιόμαχο σύνολο και έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες».

Από κει και πέρα ο δεξιός ίντερ της ΑΕΚ, Θέμης Ηλιόπουλος σχολίασε χαρακτηριστικά για το σημερινό παιχνίδι πως η ομάδα του θέλει να επιστρέψει στις νίκες ενώ παραδέχτηκε πως παίζουν με μια επικίνδυνη ομάδα που χρειάζεται προσοχή: «Παίζουμε έναν αγώνα με μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να κάνει πάντα την έκπληξη. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και είμαστε έτοιμοι».

Για το παιχνίδι μίλησε και ο δεξιός ίντερ της Πυλαίας, Διονύσης Καραγκιοζόπουλος ο οποίος τόνισε: Είναι ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Είμαστε το αουτσάιντερ. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα μεγάλη ποιότητα. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά και χωρίς λάθη, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X