Αποχαιρέτησε τον Σάντος ο Πέπε: «Σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια»

Αποχαιρέτησε τον Σάντος ο Πέπε: «Σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια»
Photo Credits: INTIME

Συγκινητικό το αντίο του Πέπε στον Φερνάντο Σάντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος τάραξε τα νερά στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, αν αναλογιστεί κανείς την εξαιρετική πορεία που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τις κατακτήσεις του Euro, αλλά και του Nations League.

Ο Πέπε, ως ένας από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής Πορτογαλίας τα τελευταία χρόνια θέλησε να αποχαιρετήσει τον 68χρονο προπονητή μέσω instagram ευχαριστώντας τον για όλα όσα του προσέφερε.

Η ανάρτηση του Πέπε:

«Ευχαριστώ κύριε Φερνάντο Σάντος! Σας ευχαριστώ για το έργο σας, την ηγεσία σας, την αφοσίωση σας. Για τις χαρές και τις νίκες όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε που εκπροσωπείτε άψογα το πορτογαλικό ποδόσφαιρο και την Πορτογαλία. Το όνομά σας είναι χαραγμένο στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ επίσης όλο το προπονητικό επιτελείο του για αυτά τα χρόνια κοινοποίησης. Είμαστε Πορτογαλία »

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X