Κηφισιά - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Κηφισιά-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς της Ριζούπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με πειραματική ενδεκάδα, κέρδισε εύκολα με 2-0 την Κηφισιά. Στο μικροσκόπιο του enwsi,gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς της Ριζούπολης.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Δεν είχε και πολλή δουλειά στο ματς και στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν θεατής. Μια φορά ουσιαστικά χρειάστηκε και αντέδρασε σωστά κυρίως κρατώντας την θέση που έπρεπε, στο τετ α τετ που έκανε η Κηφισιά στο πρώτο ημίχρονο. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, σε δυο φάσεις, έδειξε ετοιμότητα.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Ξεκίνησε στο δεξί άκρο της άμυνας. Οι περισσότερες επιθέσεις έγιναν από την πλευρά του καθώς ήταν πολύ δραστήριος και προσπάθησε να βγάλει πολλές συνεργασίες με τον Γκαρσία. Έβγαλε και ποιότητα στο παιχνίδι του, είχε διάθεση, έκανε και λάθη.

Σίμος Μήτογλου: Σε κάθε ματς αποδεικνύει όλο και περισσότερο πόσο σταθερός και πόσο ώριμος είναι πλέον. Δεν είχε πολλές φάσεις να διαχειριστεί. Όσες όμως χρειάστηκε το έκανε με πολύ σωστό και κυρίως με πολύ πειστικό τρόπο.

Αρόλντ Μουκουντί: Είχε ένα γλίστρημα στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στην Κηφισιά να βγάλει μια καλή ευκαιρία. Κατά τα άλλα όμως ήταν πολύ σταθερός. Και περισσότερο είχε στο μυαλό του να βοηθήσει την ομάδα επιθετικά στις στατικές φάσεις με το ύψος, τον όγκο και το άλμα του του. Έκανε πάντως λάθη με την μπάλα στα πόδια του.

Εχσάν Χατζισαφί: Δεν πήρε πολλές προσπάθειες από την αριστερή πλευρά. Έμεινε τις περισσότερες φορές στην άμυνα και κρατούσε τις ισορροπίες στα ανεβάσματα των συμπαικτών του. Πάντως στην διπλή χαμένη ευκαιρία της Κηφισιάς στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε σωστά το κορμί του και κόντραρε την μπάλα προ της εστίας του Στάνκοβιτς.

Γενς Γιόνσον: Έβγαλε πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή. Έκλεψε πολλές μπάλες, έκοψε φάσεις και από τα δικά του πόδια ξεκινούσαν οι περισσότερες επιθέσεις της ΑΕΚ. Μάλιστα πήρε πολλές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια, επιχειρώντας να μοιράσει το παιχνίδι της ομάδας.

Αλεξάντερ Φράνσον: Ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Και μάλιστα παίρνοντας έναν ρόλο σαν αυτόν που συνήθως έχει ο Πινέδα. Δεν βγάζει ο Σουηδός την ίδια ένταση στο παιχνίδι του και δεν βοηθά το ίδιο στο πρέσινγκ. Όμως με την μπάλα στα πόδια του είναι συγκεντρωμένος και οι επιλογές του ήταν προσεκτικές.

Σέρχιο Αραούχο: Για μια ακόμα φορά ήταν παντού μέσα στο γήπεδο και έκανε τα πάντα. Από τάκλιν στην μεσαία γραμμή για να κόψει την μπάλα και αντίπαλο, μέχρι το κερδισμένο πέναλτι μέσα από την αντίπαλη περιοχή. Έχασε και μια καλή ευκαιρία για να πετύχει γκολ.

Λιβάι Γκαρσία: Από τους κορυφαίους του γηπέδου. Έβαλε μια γκολάρα με την οποία άνοιξε το σκορ και γενικώς πήρε πολλές προσπάθειες στα πόδια του. Παρόλο που σ’ αυτό το ματς, σχεδόν υποχρεωτικά λόγω των απουσιών, ο Αλμέιδα τον μετέθεσε σε ρόλο δεξιού ακραίου επιθετικού.

Τομ Φαν Βέερτ: Πρώτο παιχνίδι του ως βασικός και στην κορυφή της επίθεσης. Σκόραρε από το σημείο του πέναλτι. Αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα, ήταν πως συμμετείχε πολύ στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Και όσο περνούσε η ώρα, είχε όλο και καλύτερες συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο παραλίγο να δώσει και δυο ασίστ.

Πέτρος Μάνταλος: Έπαιξε σε ρόλο αριστερού ακραίου επιθετικού. Και είχε και πολλή ελευθερία στο παιχνίδι του. Έκανε κίνηση σε πολλούς χώρους, πήρε πρωτοβουλίες και μπάλες στα πόδια του. Έκανε και λάθη, έχασε και μια πολύ καλή ευκαιρία για γκολ.

Λάζαρος Ρότα: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να βρεί ρυθμό αλλά στη συνέχεια πήρε αρκετές κούρσες και πάλι από την πλευρά του και βοήθησε στην επιθετική λειτουργία.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Μπήκε ως αλλαγή. Και έπαιξε σε ρόλο εξαριού μπροστά από τα στόπερ. Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο ματς και διαχειρίστηκε εύκολα όσες φάσεις χρειάστηκε.

Ορμπελίν Πινέδα: Μπήκε προς το φινάλε του παιχνιδιού όταν όλα κριθεί. Και έπαιξε ως δεκάρι πίσω από τον επιθετικό. Παρόλα αυτά πρόλαβε να πάρει δυο – τρεις καλές προσωπικές ενέργειες.

Σπύρος Σκόνδρας: Στις καθυστερήσεις μπήκε ο νεαρός εξτρέμ, μόνο για να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής. Δεν πρόλαβε να κάνει σχεδόν τίποτα στο ματς.

Ευθύμης Χριστόπουλος: Μπήκε και αυτός στο φινάλε για να πάρει αγωνιστικά λεπτά. Στις καθυστερήσεις έπαιξε και δεν πρόλαβε φυσικά να κάνει και αυτός σχεδόν τίποτα.

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X