ΑΕΚ: Πάνω από 1.5 εκατομμύρια ευρώ τα έσοδα από το Μουντιάλ

ΑΕΚ: Πάνω από 1.5 εκατομμύρια ευρώ τα έσοδα από το Μουντιάλ
Photo Credits: INTIME

Ένα σημαντικό ποσό εξασφαλίζει η ΑΕΚ από τη συμμετοχή των (πέντε) ποδοσφαιριστών της στο Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντικά έσοδα στα ταμεία της ΑΕΚ, από το Μουντιάλ 2022.

Η Ενωση εκπροσωπήθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ από πέντε ποδοσφαιριστές της, τους Ντομαγκόι Βίντα (Κροατία), Νταμιάν Σιμάνσκι (Πολωνία), Ορμπελίν Πινέδα (Μεξικό) και Εχσάν Χατιζσαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι (Ιράν). Την ίδια ώρα, υπήρχαν και ίχε έσοδα της τάξεως του 50% και από τον Ανσαριφάρντ που τώρα ανήκει στην Ομόνοια.

Όπως σημειώνει σήμερα η «ΩΡΑ των Σπορ», η FIFA είχε ορίσει περί τις 10 χιλιάδες δολάρια την ημέρα στους συλλόγους που έχουν στείλει παίκτη τους στη διοργάνωση.

Κάπως έτσι μόνο από τη φάση των ομίλων ο «Δικέφαλος» πήρε κοντά στο μισό εκατ. ευρώ από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία. Ο Βίντα και ο Σιμάνσκι προκρίθηκαν με τις εθνικές τους στη φάση των «16», κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ πήρε άλλα 210.000 ευρώ για κάθε παίκτη της.

Η Κροατία, όμως, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, ενώ το Σάββατο υπάρχει και ο μικρός τελικός με το Μαρόκο και μέχρι στιγμής έχουν υπολογιστεί πως θα λάβει άλλα 260.000 ευρώ από τον Βίντα.

Σε αυτά δεν υπολογίζεται η αποζημίωση που προβλέπεται από το γεγονός πως ο Μοχαμάντι επέστρεψε ως τραυματίας από το Κατάρ. Με πρόχειρους υπολογισμούς, λοιπόν, θα μπουν πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ στα «κιτρινόμαυρα» ταμεία και το ποσό αυτό θα αυξηθεί με την παρουσία του Κροάτη στόπερ ως το φινάλε της διοργάνωσης.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X