H «ταπεινή» Tik Toker : «Είμαι τόσο όμορφη που οι άντρες με αντιμετωπίζουν σαν τρόπαιο και οι γυναίκες με κοιτάζουν παράξενα» (ΦΩΤΟ)

H «ταπεινή» Tik Toker : «Είμαι τόσο όμορφη που οι άντρες με αντιμετωπίζουν σαν τρόπαιο και οι γυναίκες με κοιτάζουν παράξενα» (ΦΩΤΟ)

«Είμαι τόσο όμορφη που οι άντρες με αντιμετωπίζουν σαν τρόπαιο και οι γυναίκες με κοιτάζουν παράξενα», δηλώνει η «ταπεινή» Tik Toker.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι η πρώτη που μιλά τον τελευταίο καιρό για τα… μειονεκτήματα του να είσαι όμορφη και ελκυστική. Μια γυναίκα από την πόλη της Νέας Υόρκης υποστηρίζει ότι υφίσταται περίεργα βλέμματα, σκληρά σχόλια και αποκλεισμό εξαιτίας της εμφάνισής της.

Η Brenttany Sharraine ξέσπασε μέσω TikTok για το «προνόμιο της ομορφιάς», την ιδέα δηλαδή ότι γυναίκες εμφανίσιμες έχουν μια εξαιρετικά εύκολη ζωή λόγω της εμφάνισής τους.

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι προνόμιο της ομορφιάς», έγραψε η Sharraine στο βιντεάκι της, το οποίο επανήλθε αυτή την εβδομάδα στα social media, αφού έγινε viral και συγκέντρωσε σχεδόν 850.000 views, σύμφωνα με τη New York Post.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X