ΠΑΟΚ: Χωρίς Ίνγκασον στην Καλαμάτα

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ίνγκασον στην Καλαμάτα

Χωρίς τον Ίνγκι Ίνγκασον στην Καλαμάτα για το ματς Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπειτα από διακοπή περίπου ενός μήνα, από τις 13 Νοεμβρίου για την ακρίβεια οπότε και κέρδισε με 3-0 τον Βόλο, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, καθώς αντιμετωπίζει την Καλαμάτα (Τετάρτη 14/12, 15:00 – Δημοτικό Στάδιο Παραλίας), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με ένα επιπλέον πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ίνγκι Ίνγκασον έχει έναν ερεθισμό στον τένοντα και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Εκτός από τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό, στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας δεν θα ταξιδέψουν και οι Ομάρ Ελ Καντουρί (προληπτικά), Μάριος Τσαούσης (ατομικό), Λευτέρης Λύρατζης (ατομικό), Γιασμίν Κούρτιτς (αποθεραπεία). Εκτός αποστολής, όπως ήταν αναμενόμενο έχοντας μόλις δυο 24ωρα που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σερβίας στο Κατάρ, έμεινε και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.

Εν τω μεταξύ, με ανάρτησή της στα Social Media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να πει κι αυτή το δικό της «αντίο» στον Γιάννη Διακογιάννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά μια εμβληματική μορφή του Τύπου και του αθλητισμού. Ο Γιάννης Διακογιάννης και η φωνή του ‘’έντυσαν’’ την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο. Κέρδισε το δικαίωμα στην αιωνιότητα, με το ήθος, την ανεξαρτησία και την βαθιά γνώση του αντικειμένου του! Η φωνή που ‘’μας ενώνει και μας δονεί’’ θα μείνει αθάνατη. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει το σχετικό ποστάρισμα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X