Ναταλία Δραγούμη: «Δεν θα ήθελα η κόρη μου να είναι “σκέτο” μοντέλο, θέλω να έχει ένα πτυχίο» (VIDEO)

Ναταλία Δραγούμη: «Δεν θα ήθελα η κόρη μου να είναι “σκέτο” μοντέλο, θέλω να έχει ένα πτυχίο» (VIDEO)

Για την κόρη της και την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ μίλησε η Ναταλία Δραγούμη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ναταλία Δραγούμη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στην κόρη της, Κλειώ και την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, εξήγησε πως δεν είναι αρνητική με το επάγγελμα που διάλεξε η κόρη της, δηλαδή το μόντελινγκ, απλά θα ήθελε να έχει κι ένα πτυχίο πάνω στον τομέα της.

«Η κόρη μου είναι ένα χρόνο σε πρακτορείο μοντέλων. Θέλει να ασχοληθεί με το fashion-business, να σπουδάσει μόδα σαν επιχείρηση. Δεν είναι ο στόχος της να γίνει μοντέλο. Το σκέτο μοντέλο δεν θα το σύστηνα, να μην πάει δηλαδή πανεπιστήμιο. Αν μου έλεγε δηλαδή ότι θέλει να κάνει μόντελινγκ και τίποτα άλλο, θα προσπαθούσα να την πείσω να έχει ένα πτυχίο ή κάτι. Είναι ένα επάγγελμα με ημερομηνία λήξης, μεγάλο ανταγωνισμό, θέλει γερό στομάχι, οπότε δεν θα το ήθελα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X