ΑΕΚ: Προτεραιότητα η επιστροφή στη Γαλλία για τον Ενκουντού!

ΑΕΚ: Προτεραιότητα η επιστροφή στη Γαλλία για τον Ενκουντού!
Photo Credits: INTIME

Την επιστροφή του στην Γαλλία επιθυμεί ο Ενκουντού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ζόρζ – Κεβίν Ενκουντού έχει συνδεθέι εδώ και κάποιες μέρες με την ΑΕΚ, με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα μάλιστα να κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων, για την αγορά του Καμερουνέζου πλάγιου επιθετικού της Μπεσίκτας.

Ο Σενόλ Γκιουνές, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, έχει συζητήσει με τους ιθύνοντες της Μπεσίκτας αναφορικά με την ενδυνάμωση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, αλλά και τους παίκτες που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Ζόρζ – Κεβίν Ενκουντού, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την Μπεσίκτας, είτε τον Γενάρη, εαν βεβαίως παρουσιαστεί μια πρόταση που καλύπτει τα οικονικά «θέλω» της ομάδας, είτε στο τέλος την σεζόν.

Εκεί λοιπόν μπλέκεται και η ΑΕΚ σύμφωνα με τους Τούρκους πάντα, οι οποίοι όπως διαβάσατε στο enwsi.gr, κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων για τον Καμερουνέζο πλάγιο επιθετικό. Κάτι τέτοιο, σε πρώτη φάση τουλάχιστον φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς ο Ενκουντού, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Μπεσίκτας, θα ήθελε να επιστρέψει στην Γαλλία, εκεί όπου ξεκίνησε και την ποδοσφαιρική του καριέρα, στις ακαδημίες της Παρί Σεζ Ζερμέν.

Να θυμίσουμε πως η Μπεσίκτας τον απέκτησε από την Τότεναμ, βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ αυτή τη στιγμή, η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 5.5 εκατ. ευρώ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X