Ταλιαφίκο: «Ο Μέσι είναι ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας»

Ταλιαφίκο: «Ο Μέσι είναι ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι στάθηκε ο Νίκολας Ταλιαφίκο στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (13/12, 21:00) αναμέτρησης της Αργεντινής κόντρα στην Κροατία, για τον ημιτελικό του Μουντιάλ 2022.

«Πάντα ήταν έτσι. Είναι ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας. Είναι αυτός που μας σπρώχνει, μας εμπνέει. Μας δίνει ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα στο γήπεδο. Το ότι έχουμε τον Μέσι είναι μεγάλη πηγή έμπνευσης», τόνισε ο Ταλιαφίκο.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν στον αγώνα με την Ολλανδία, υποστηρίζοντας ότι αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχει ένταση. «Αυτά που έγιναν στο τέλος με την Ολλανδία είναι καταστάσεις που συμβαίνουν, δεν είμαστε μηχανές, υπάρχουν συναισθήματα, είναι πράγματα που συμβαίνουν, σε πολλά παιχνίδια έγινε και θα συνεχίσει να συμβαίνει. Σχετικά με τα πέναλτι, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον τερματοφύλακά μας, αλλά κανείς δεν είναι ήρεμος με αυτή τη διαδικασία. Μπορείς να εξασκηθείς στα πέναλτι, να δουλέψεις, όμως μέσα στο γήπεδο, με κόσμο, συναισθήματα, δεν είναι το ίδιο».

Για τον αυριανό αγώνα είπε: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Εμείς προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας, στους παίκτες μας, στην ομάδα, στις δυνάμεις μας. Προφανώς ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι αρετή της ομάδας να καταγράφει διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Είμαστε μία ομάδα που ξέρει να υποφέρει».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X