Μαγκουάιρ: «Νόμιζα ότι θα κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Μαγκουάιρ: «Νόμιζα ότι θα κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Κέιν έγινε από ήρωας μοιραίος για την Αγγλία, καθώς πρώτα ισοφάρισε τους Γάλλους κι ύστερα έχασε ένα πέναλτι που θα έφερνε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα.

Οι Γάλλοι ήταν αυτοί που πήραν τελικά τη νίκη με 2-1 και έδωσαν ραντεβού με το Μαρόκο στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Κατάρ. Τα «τρία λιοντάρια» κυριάρχησαν στην κατοχή και είχαν περισσότερα σουτ προς το τέρμα, με τον Χάρι Μαγκουάιρ να παραδέχεται ότι η ομάδα απογοητεύτηκε πολύ από την ήττα.

Όταν ρωτήθηκε πώς ήταν τα αποδυτήρια της Αγγλίας μετά το παιχνίδι, είπε: «Ήταν αρκετά ήσυχα. Πολλά παιδιά κάθισαν εκεί σκεπτόμενοι, απογοητευμένοι. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο πράγμα για μένα, το πιο απογοητευτικό. Ο λόγος είναι ότι πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε το τουρνουά. Και αυτό δεν είναι αλαζονικό. Υπήρχαν άλλες πέντε-έξι ομάδες που σκέφτηκαν το ίδιο πράγμα. Η νοοτροπία έχει αλλάξει μέσα στην ομάδα, κάτι που είναι σημαντικό. Αυτή η ομάδα είναι πραγματικά ταλαντούχα και πιστεύω ότι θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες για αυτούς και για εμάς. Είναι απογοητευτικό, όλοι είναι πληγωμένοι. Ο Γκάρεθ είπε λίγα λόγια, ο Στιβ λίγα λόγια…».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X