Η ΑΕΚ τιμά την ιστορία της - Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό gala στην «OPAP Arena» με έσοδα για τα σχολεία της Κωνσταντινούπολης!

Η ΑΕΚ τιμά την ιστορία της - Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό gala στην «OPAP Arena» με έσοδα για τα σχολεία της Κωνσταντινούπολης!
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διοργανώνει το πρώτο Gala στο σπίτι της για έναν πολύ καλό σκοπό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ όχι μόνο θυμάται, αλλά τιμά και βοηθά την ιστορία της!

Οπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της, η Ένωση διοργανώνει φιλανθρωπικό gala στη χριστουγεννιάτικη OPAP ARENA, στο χώρο του VIP Lounge, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Τα έσοδα μάλιστα θα διατεθούν στην εξασφάλιση του συσσιτίου για όλα τα Ομογενειακά Σχολεία της περιοχής του Πέραν, το Ζάππειο, το Ζωγράφειο και το Δημιουργικό Εργαστήρι στην Κωνσταντινούπολη

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Οι εφετινές Γιορτές είναι διαφορετικές και ξεχωριστές για την ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς για πρώτη φορά θα τις γιορτάσουμε στο νέο μας σπίτι, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε μια συμβολική κίνηση, η ομάδα μας διοργανώνει φιλανθρωπικό gala στη χριστουγεννιάτικη OPAP ARENA, στο χώρο του VIP Lounge, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00.

Με στόχο να συνδέσουμε για ακόμη μια φορά τον σύλλογο μας με τις ρίζες του, τα έσοδα θα διατεθούν στην εξασφάλιση του συσσιτίου για όλα τα Ομογενειακά Σχολεία της περιοχής του Πέραν, το Ζάππειο, το Ζωγράφειο και το Δημιουργικό Εργαστήρι στην Κωνσταντινούπολη.

Την ευθύνη για το συσσίτιο έχει αναλάβει η Κοινότητα Σταυροδρομίου και καλύπτονται καθημερινά περί τα 300 γεύματα μαθητών, εκπαιδευτικών και σχολικού προσωπικού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X