ΑΕΚ: Αποφόρτιση ο Φερνάντες, ατομικό Αραούχο-Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Αποφόρτιση ο Φερνάντες, ατομικό Αραούχο-Γκατσίνοβιτς
Photo Credits: INTIME

Με αρκετά προβλήματα η σημερινή προπόνησης της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ στα Σπάτα για την επανέναρξη των υποχρεώσεων, τόσο στον θεσμού του Κυπέλλου απέναντι στην Κηφισιά, όσο και για τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος απέναντι σε Λαμία και Βόλο.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος ήταν εξαιρετικός όλο το προηγούμενο διάστημα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμείδα, τόσο στην μίνι προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία, όσο και στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό με την Σερένγκ, αλλά και τον ΟΦΗ επί ελληνικού εδάφους.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γκατσίνοβιτς, ο οποίος προετοιμάζεται από τον Αλμέιδα ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έχει να αντιμετωπίσει η Ένωση, τόσο σε Κύπελλο όσο και σε πρωτάθλημα. Μαζί του προπονήθηκαν και οι Σέρχιο Αραούχο, Στίβεν Τσούμπερ που αναμένεται να ανεβάσει στροφές για να είναι έτοιμος στα επόμενα ματς, αλλά και ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος επέστρεψε από το Κατάρ, όπου παρακολούθησε «δια ζώσης» την πρόκριση της χώρας του επί της Πορτογαλίας.

Οι Θεοδόσης Μαχαίρας και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ύστερα από τους τραυματισμούς που αποκόμισαν, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας προπονήθηκε στο γυμναστήριο.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X