Μουντιάλ 2022 - Βραζιλία: Τα συγκινητικά μηνύματα του Νεϊμάρ στους συμπαίκτες του μετά τον αποκλεισμό! (ΦΩΤΟ)

Μουντιάλ 2022 - Βραζιλία: Τα συγκινητικά μηνύματα του Νεϊμάρ στους συμπαίκτες του μετά τον αποκλεισμό! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μηνύματα συμπαράστασης έστειλε ο Νεϊμάρ στους συμπαίκτες του μετά τον αποκλεισμό από την Κροατία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ο σούπερ σταρ της Παρί, φαίνεται πως συνομίλησε και με τον αρχηγό της «Σελεσάο» Τιάγκο Σίλβα, καθώς αμφότεροι ήταν εξαιρετικά απογοητευμένοι μετά τον αποκλεισμό από την «Χρβάτσκα» για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο ίδιος ο Νεϊμάρ ήταν αυτός που έδωσε στη δημοσιότητα τα μηνύματα για να δείξει το κλίμα που υπήρχε εντός της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Τα μηνύματα με τον Μαρκίνιος

Νεϊμάρ: Πώς είσαι; Πέρασα να σου πω ότι είμαι φαν σου. Ένα πέναλτι δεν θα αλλάξει το τι πιστεύω για σένα. Είμαι μαζί σου για πάντα και το ξέρεις. Σε αγαπώ.

Νεϊμάρ: Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να σκεφτόμαστε, να αφήσουμε το χρόνο να περάσει. Εγώ γνωρίζω περισσότερο από όλους πως ΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ, καλές ή κακές στιγμές. Μείνε δυνατός, απόλαυσε τη συντροφιά της οικογένειάς σου και ποτέ μην ξεχνάς ότι εκτός από συνάδελφός σου, είμαι και φίλος σου και θέλω το καλό σου. Σε αγαπώ και θα συνεχίσουμε μαζί.

Μαρκίνιος: Αυτό είναι αλήθεια αδερφέ, μόνο εμείς ξέρουμε τι περάσαμε για να φτάσουμε εδώ, τι περάσαμε αυτές τις μέρες εκεί, γι’ αυτό πονάει τόσο πολύ. Το βάρος είναι μεγάλο, αλλά ο τύπος στον παράδεισο γνωρίζει τι κάνει. Αν μου το έδωσε αυτό είναι επειδή μπορώ να το στηρίξω και να συνεχίσω. Είσαι φανταστικός, αλήθεια. Είμαι φαν σου, σε ευχαριστώ, να είσαι κι εσύ καλά. Θα χρειαστούμε ο ένας τον άλλον στις επόμενες μάχες, σε αγαπώ πολύ.

Τα μηνύματα με τον Ροντρίγκο

Νεϊμάρ: Αδερφούλη μου, είμαι εδώ για να σου πω ότι είσαι φανταστικός. Είναι τιμή μου που αποτελώ μέρος στην καριέρα σου, που σε άκουσα να λες ότι είμαι είδωλό σου και που σε βλέπω να γίνεσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Βραζιλίας. Ο μόνος κόσμος που χάνει πέναλτι είναι αυτός που τα εκτελεί. Εγώ ήδη έχω χάσει πολλάάάά στην καριέρα μου και έμαθα απ’ όλα. Αλλά ποτέ δεν τα παράτησα, πάντα προσπαθούσα να είμαι καλύτερος με κάθε τρόπο. Μου αρέσεις γι’ αυτό που είσαι, όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως το καλό παιδί που είσαι, με την καρδιά που έχεις. Μείνε δυνατός, αυτές οι κριτικές θα σε κάνουν πιο δυνατό και να θυμάσαι πάντα αυτό που σου είπα: ‘Θα καταλήξεις να πάρεις ένα τρόπαιο με τη Βραζιλία’. Σου εύχομαι διεθνείς επιτυχίες, να απομακρυνθείς από τον κόσμο αυτές τις μέρες, να ξεκουραστείς και να επιστρέψεις πανίσχυρος. Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς. Είμαστε μαζί.

Ροντρίγκο: Σε ευχαριστώ, είδωλό μου, από τα βάθη της καρδιάς μου. Λυπάμαι για όλα και που καθυστέρησα το όνειρό σου. Ελπίζω να μπορείς να συνεχίσεις μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε μαζί. Φυσικά, αυτό αν είναι το καλύτερο για σένα. Μένουμε μαζί και σε ευχαριστώ για όλη την αγάπη.

Νεϊμάρ: Μην απολογείσαι, γαμώτο! Είσαι τρελός; Ο μόνος κόσμος που χάνει είναι αυτός που εκτελεί τα πέναλτι. Είσαι τέρας. Θα σου διδάξω αργότερα πώς να τα εκτελείς. Μένουμε μαζί. Να προσέχεις.

Ροντρίγκο: Θα το χρειαστώ.

Η συζήτηση με τον Τιάγκο Σίλβα 

Νεϊμάρ: Θα πρέπει να συνεχίσουμε, αδερφέ, δυστυχώς έτσι είναι. Ήθελα πολύ να σου δώσω αυτό το τρόπαιο. Εσύ, εγώ κι ο Ντάνι το αξίζαμε πολύ. Αλλά ο Θεός έχει το σκοπό του και ξέρει τα πάντα.

Τιάγκο Σίλβα: Αδερφέ μου, είναι δυσκολότερο από όσο νόμιζα αρχικά. Δεν μπορώ να κρατηθώ, δεν το πιστεύω ότι χάσαμε. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Κάθε στιγμή που το θυμάμαι, με κάνει να κλαίω. Γαμώτο. Αλλά θα είμαι καλά.

Νεϊμάρ: Κάθε φορά που κοιτάζω στην τηλεόραση εκνευρίζομαι. Τι λυπηρή στιγμή, γαμώτο.

Δείτε την φωτογραφία με τα μηνύματα!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X