Καντζούρης: «Παλέψαμε για 40 λεπτά - Πρέπει να ξαναβρούμε την καλή μας λειτουργία»

Καντζούρης: «Παλέψαμε για 40 λεπτά - Πρέπει να ξαναβρούμε την καλή μας λειτουργία»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Ηλίας Καντζούρης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ έδειξε καλό πρόσωπο αλλά ηττήθηκε με 71-57 από τον Παναθηναϊκό, με τον Ηλία Καντζούρη να στέκεται στα 21 λάθη και στην ανάγκη να ξαναβρεί η ομάδα την καλή λειτουργία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ένα σκληρό και όχι τόσο όμορφο παιχνίδι για τους θεατές. Ήρθαμε εδώ με δεδομένες απώλειες και ο σκοπός ήταν να παλέψουμε για 40 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα μας. Παλέψαμε για 40 λεπτά. Όταν παίζεις με ομάδα Ευρωλίγκα και κάνεις 21 λάθη αρκετά εκ των οποίων αβίαστα και δίνεις τόσες φορές την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να έχεις την προσδοκία για κάτι καλύτερο».

Σε ερώτηση για το τι θέλει να βελτιώσει στην ομάδα, ενόψει της συνέχειας, επισήμανε τα εξής: «Πρέπει να ξαναβρούμε την καλή μας λειτουργία, ειδικά επιθετικά. Όταν ξαναμπαίνουν 3 παιδιά που είναι κομβικά για τη συνοχή μας και πώς προσπαθούμε να κερδίσουμε το πλεονέκτημα που είχαμε θα χρειαστεί χρόνος και προπονήσεις. Έλειπαν για κάποιο διάστημα, απλά τώρα πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις».

Τέλος, για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε τελικά ο Μάιλς, ο Καντζούρης εξήγησε: «Είναι διαδικαστικό το θέμα. Δεν προλάβαμε την προθεσμία. Είναι διαδικαστικό το θέμα».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X