Λίβερπουλ: Φιλική ήττα με 3-1 από τη Λυών - Έπαιξε στο β' ο Τσιμίκας

Λίβερπουλ: Φιλική ήττα με 3-1 από τη Λυών - Έπαιξε στο β' ο Τσιμίκας
Photo Credits: INTIME

Φιλική .ήττα με 3-1 για τη Λίβερπουλ στο Ντουμπάι με τον Κώστα Τσιμίκα να αγωνίζεται στο β' ημίχρονο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ αν και προηγήθηκε στο σκορ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Λυών σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας που πραγματοποιεί στο Ντουμπάι. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας.

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Λίβερπουλ από τη Λυών σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο Ντουμπάι όπου αμφότερες διεξάγουν τη μίνι προετοιμασία τους ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Τόσο ο Γιούργκεν Κλοπ όσο και ο Λοράν Μπλαν πραγματοποίησαν μεγάλο αριθμό αλλαγών και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα και να εξάγουν συμπεράσματα για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς.

Στα αριστερά της άμυνας ο χρόνος μοιράστηκε από τον Κλοπ στα δύο μπακ του, με τον Ρόμπερτσον να ξεκινά βασικός και τον Τσιμίκα να τον αντικαθιστά στο ημίχρονο και να έχει θετική παρουσία, ευστοχώντας μάλιστα στην διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε την κανονική διάρκεια.

Οι Κόκκινοι ήταν μάλιστα αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με δράστη τον Καρβάλιο δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της συνάντησης, για να απαντήσει ο Λακαζέτ στο 41′ εκμεταλλευόμενος την λανθασμένη συνεννοήση μεταξύ του Κέλεχερ και του Ρόμπερτσον.

Στο 65′ οι Γάλλοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή με μία εξαιρετική κούρσα του Τσεκρί από τα αριστερά που βρήκε τον ολομόναχο Μπαρκολά για το 1-2. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Μπαρκολά σημάδεψε το δοκάρι του Άντριαν και δεν κατάφερε να κάνει το 1-3, σκορ που σημείωσε ο Λακαζέτ στο 82′.

Μετά την συμπλήρωση των 90 λεπτών η παράδοση του συγκεκριμένου τουρνουά στο Ντουμπάι θέλει τις ομάδες να διαγωνίζονται σε διαδικασία πέναλτι ακόμα και αν το σκορ δεν είναι ισόπαλο, και έτσι ο Κακερέ έστησε την μπάλα στα έντεκα βήματα και ευστόχησε για την Λυών, με τον Τσιμίκα να ισοφαρίζει άμεσα με την πρώτη εκτέλεση πέναλτι για την Λίβερπουλ. Όλοι οι Γάλλοι ήταν εύστοχοι και έτσι κέρδισαν και στην διαδικασία με 5-3, χάρη στην άστοχη εκτέλεση του Κάλβιν Ράμσεϊ από πλευράς Κόκκινων (Τσάμπερλεϊν και Κεϊτά ευστόχησαν).

To δεύτερο και τελευταίο ματς για τους Reds στο Ντουμπάι θα διεξαχθεί την Παρασκευή (16/12) απέναντι στην Μίλαν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X