Ράις: «Η καλύτερη ομάδα έχασε»

Μουντιάλ 2022: Μάχη... λιονταριών με προβάδισμα Αγγλίας, να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πολωνίας θέλει η Γαλλία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα αίτια της ήττας από την Γαλλία με 2-1 και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Μουντιάλ, αναφέρθηκε ο Ντέκλαν Ράις, λίγο μετά το τέλος του προημιτελικού, που σήμανε και το τέλος της πορείας της εθνικής Αγγλίας, στην κορυφαία διοργάνωση.

«Δεν νιώθαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά ήταν αρκετή για να νικήσουμε την Γαλλία. Εκτός από τα δύο γκολ τους, δεν θυμάμαι να δημιούργησαν κάτι σημαντικό», σχολίασε ο νεαρός Αγγλος μέσος και πρόσθεσε:

«Είχαμε αρκετές καλές στιγμές. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με κάποιες αποφάσεις του διαιτητή, αλλά τελικά, εμείς είμαστε που χάσαμε και επομένως είμαστε υπεύθυνοι για αυτήν την ήττα. Η ομάδα διαθέτει νεαρούς παίκτες και πολλούς καλούς παίκτες. Κατά την γνώμη μου, η καλύτερη ομάδα έχασε απόψε, και αυτό αποδεικνύει το επίπεδό μας. Βρίσκουμε ένα επίπεδο όπου ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει ξανά σε εμάς.

Για αρκετά χρόνια αυτό δεν υπήρχε, οπότε μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για εμάς, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε. Γιατί τελικά, το διεθνές ποδόσφαιρο κρίνεται από την επιτυχία. Ελπίζω να μείνει ο προπονητής. Λέγονται πολλά. Υπάρχουν πολλές άδικες κριτικές. Δεν φταίει αυτός απόψε. Η τακτική ήταν σωστή, παίξαμε καλά, ήμασταν επιθετικοί, σταματήσαμε τον Μπαπέ. Υπήρξαν δύο γκολ κατά την διάρκεια του αγώνα και δεν φταίει ο προπονητής αλλά οι παίκτες».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X