Η γυναίκα του Κριστιάνο Ρονάλντο… ξέφυγε και κάνει μαθήματα στον Φερνάντο Σάντος!

Η γυναίκα του Κριστιάνο Ρονάλντο… ξέφυγε και κάνει μαθήματα στον Φερνάντο Σάντος!
Photo Credits: INTIME

«Καυστικά» σχόλια εναντίον του Φερνάντο Σάντος εξαπέλυσε η Χεορχίνα Ροντρίγκες με ποστάρισμα της στα social media!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καυστικά» σχόλια εναντίον του Φερνάντο Σάντος εξαπέλυσε η Χεορχίνα Ροντρίγκες με ποστάρισμα της στα social media μετά το τέλος της αναμέτρησης της Πορτογαλίας με το Μαρόκο. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκτός εαυτού με τις αποφάσεις του Ίβηρα τεχνικού και έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο την ενόχληση της.

«Σήμερα, ο φίλος και προπονητής σου πήρε την λάθος απόφαση. Αυτός ο φίλος για τον οποίο στο παρελθόν είπες τόσα πολλά λόγια εκτίμησης και σεβασμού. Ο ίδιος, ο οποίος όταν σε έβαλε στο γήπεδο, είδε πόσο πολύ άλλαξαν όλα, αν και ήταν αργά.

Δεν μπορείς να υποτιμάς τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, το πιο ισχυρό σου όπλο. Ούτε μπορείς να υποστηρίξεις κάποιον που δεν το αξίζει. Η ζωή μας δίνει μαθήματα Σήμερα, δεν χάσαμε, μάθαμε. Σε θαυμάζουμε», έγραψε η Αργεντίνα στο instagram, προφανώς αναφερόμενη στο γεγονός πως ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε να αφήσει τον Ρονάλντο εκτός βασικής ενδεκάδας για δεύτερο σερί ματς.

Η γυναίκα του Κριστιάνο Ρονάλντο… ξέφυγε και κάνει μαθήματα στον Φερνάντο Σάντος!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X