Μουντιάλ 2022 - Πέπε: «Μπορούν τώρα να το δώσουν στην Αργεντινή»

Μουντιάλ 2022 - Πέπε: «Μπορούν τώρα να το δώσουν στην Αργεντινή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πυρ και μανία με την απόφαση της FIFA να ορίσει Αργεντινό διαιτητή στο Μαρόκο – Πορτογαλία έγινε ο Πέπε, ο οποίος παράλληλα άφησε αιχμές για Μέσι και Αλμπισελέστε.

Πρωτοφανής έκρηξη από τον Πέπε στο φινάλε του Πορτογαλία – Μαρόκο, ο οποίος έβαλε στο… μπλέντερ FIFA, Μέσι και Αργεντινή!

Στο flash interview μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας, ο στόπερ της Πόρτο καταφέρθηκε εναντίον της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας για τον ορισμό του Αργεντινού διαιτητή, Φακούντο Τέγιο, στην αναμέτρηση κόντρα στους Αφρικανούς, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες για απόφαση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Μέσι και της Αργεντινής.

«Είναι απαράδεκτο ότι μας σφύριξε σήμερα Αργεντινός διαιτητής έπειτα από όσα έγιναν χθες, με τον Μέσι να παραπονιέται! Μετά από αυτό που είδα σήμερα, μπορούν να δώσουν τον τίτλο στην Αργεντινή» ανάφερε χαρακτηριστικά, αν και στη συνέχεια παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο β΄μέρος κόντρα στο Μαρόκο.

«Δεν παίξαμε τίποτα στο δεύτερο ημίχρονο. Η μόνη ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο ήμασταν εμείς. Είχαμε την ποιότητα να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν το κάναμε» ήταν τα λόγια του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X