Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο στα ημιτελικά - Έκανε την έκπληξη και πέταξε έξω (1-0) την Πορτογαλία του Σάντος! (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο στα ημιτελικά - Έκανε την έκπληξη και πέταξε έξω (1-0) την Πορτογαλία του Σάντος! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το Μαρόκο έγραψε ιστορία καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Μουντιάλ πετώντας εκτός την Πορτογαλία με μια μεστή εμφάνιση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα… βόμβα στο Μουντιάλ 2022 με το Μαρόκο να πετάει εκτός Κατάρ ολόκληρη την Ιβηρική αφού μετά την Ισπανία απέκλεισε και την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος.

Η ομάαδα της Αφρικής προρκίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γράφοντας ιστορία με την παρουσία της. Ο Φερνάντο Σάντος άφησε ξανά εκτός βασικού σχήματος τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον πέρασε στον αγώνα στο 50′, όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του.

Το γκολ που διαμόρφωσε την ιστορία του αγώνα μπήκε στο 42ο λεπτό με τρομερή καρφωτή κεφαλιά από τον Ελ-Νεσίρι ο οποίος πρόλαβε την πολύ κακή έξοδο του Ντιόγκο Κόστα σε ένα τέρμα που θύμισε Άγγελο Χαριστέα απέναντι στην Πορτογαλία.


Οι Μαροκινοί ήταν πιστοί στο πλάνο τους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης κρατώντας τους Πορτογάλους μακριά από πολύ μεγάλες ευκαιρίες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X