Απίστευτος Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφθασε στις 196 συμμετοχές με την Πορτογαλία

Απίστευτος Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφθασε στις 196 συμμετοχές με την Πορτογαλία
Photo Credits: INTIME

Τις 196 συμμετοχές με την Πορτογαλία έφθασε ο απίστευτος Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις 196 συμμετοχές με την Πορτογαλία έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς ενάντια στο Μαρόκο, με τον 38χρονο σούπερ σταρ να πιάνει στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης τον Μπαντέρ Αλ-Μουτάουα.

Το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα ρεκόρ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έπιασε ακόμη μία ιστορική επίδοση στο ματς της Πορτογαλίας ενάντια στο Μαρόκο, καθώς έφτασε τις 196 συμμετοχές με το εθνόσημο και έπιασε στην 1η θέση της σχετικής κατάταξης τον Μπαντέρ Αλ-Μουτάουα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ισάριθμα ματς με την εθνική του Κουβέιτ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε το ματς από τον πάγκο κόντρα στο Μαρόκο, με τον Φερνάντο Σάντος να αποφασίζει να τον βάλει αλλαγή στο 51ο λεπτό στη θέση του Ρούμπεν Νέβες, με όλο το γήπεδο να αποθεώνει τον CR7 κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X