Οι Βραζιλιάνοι θέλουν Πεπ ή Αμπέλ Φερέιρα στην Εθνική!

Φερέιρα: «Περιμένω να απολυθώ από την Παλμέιρας...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Μουντιαλ 2022 και την διαφαινόμενη, αν όχι βέβαιη αποχώρηση του Τίτε, στη Βραζιλία άνοιξε η συζήτηση για τον αντικαταστάτη του και ο κόσμος θέλει έναν πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Η Βραζιλία βρίσκεται επί της ουσίας σε αναζήτηση προπονητή. Η «Globoesporte» έκανε δημοφήφισμα και πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού ναι μεν ήρθε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά αυτό που ενδιαφέρει εμάς ως Έλληνες είναι η παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα.

Συγκεκριμένα, στο δημοψήφισμα αυτό υπήρχε μια σειρά από πιθανούς ή ιδεατούς διαδόχους, ανάμεσα στα οποία συναντά κανείς και αυτό του άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Παλμέιρας, back-to-back νικητής του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Βερντάο, φιγουράρει στη λίστα της «Globoesporte» με τα υποψήφια ονόματα για τον πάγκο της Σελεσάο και μάλιστα, είναι δεύτερος στο σχετικό δημοψήφισμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας. Με το 26,1% των ψήφων, πίσω μόνο από τον Πεπ Γκουαρδιόλα (31,9%)!

Ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα ξεχωρίζουν αυτά των Ζόρζε Ζεσούς, Χόρχε Σαμπάολι και Ροζέριο Σένι.

Πρέπει να θυμίσουμε επίσης πως τον Οκτώβριο είχε μιλήσει ο πρόεδρος της Βραζιλιάνικης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες και είχε πει για τον Αμπέλ Φερέιρα.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι υποψήφιοι για προπονητές είναι οι Αμπέλ Φερέιρα, Ντοριβάλ Ζούνιορ και Σέζαρ Ντινίζ, αλλά δεν είναι σωστό να μιλάμε μόνο γι’ αυτούς και να ξεχνάμε τους άλλους, γιατί έχουμε τουλάχιστον άλλους 10 ποιοτικούς υποψήφιους. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία για το Κατάρ. Θα πάρουμε απόφαση για τον διάδοχο του Τίτε μετά το τέλος του Μουντιάλ» είπε χαρακτηριστικά ο Ροντρίγκες.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X