Σενάριο από την Τουρκία για ΑΕΚ και Ενκουντού!

Σενάριο από την Τουρκία για ΑΕΚ και Ενκουντού!
Photo Credits: INTIME

Ο Ζορζ Κεβίν Ενκουντούν φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σενάριο από την Τουρκία εμπλέκει τον Ζορζ – Κεβίν Ενκουντού με την ΑΕΚ!

Η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών που θα την ενισχύσουν τον χειμών με όλα τα ονόματα να περνούν από το κόσκινο του Ματίας Αλμέιδα. Ένα από τα ονόμα που φέρονται να απασχολούν τον Δικέφαλο είναι και αυτό του Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με μέσο από την Τουρκία το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τα νέα της Μπεσίκτας, ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ «θα μπορούσε να δεχθεί πρόταση τόσο από την ΑΕΚ, όσο και από τον Παναθηναϊκό. Ο ατζέντης του βρίσκεται σε συζητήσεις και με τους δύο συλλόγους».

Ο Ενκουντού ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ναντ, ακολούθησε η Μαρσέιγ και μετά αποκτήθηκε από την Τότεναμ, πριν δοθεί δανεικός στην Μπέρλι και τη Μονακό. Από το καλοκαίρι του 2019 ανήκει στη Μπεσίκτας από την οποία ψάχνεται να αποχωρήσει. Φέτος έχει 12 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ βρίσκονταν και στην αποστολή της Εθνικής ομάδας του Καμερούν στο Μουντιάλ του Κατάρ. Αγωνίστηκε σε δύο από τα τρία παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X