Δίκη για Μάτι: «Νεκροί σε σκηνικό Πομπηίας» – Οι νέες, σπαρακτικές καταθέσεις μαρτύρων της φονικής πυρκαγιάς

«Έβλεπα σορούς σε κοινή θέα, παίξανε θέατρο, είναι υποκρισία και προσβολή» – Σοκάρουν οι καταθέσεις για την τραγωδία στο Μάτι

Συγκλονιστικά τα όσα ακούγονται στη δίκη για το Μάτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ένα σκηνικό που παρέπεμπε στην Πομπηία με καμένους ανθρώπους και μωρά να ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια αλλά αυτή να μην έρχεται ποτέ, μίλησε σήμερα μάρτυρας στη δίκη για το Μάτι, η οποία έχασε τον σύζυγό της και τη μητέρα της στις φλόγες.

Συγκλονιστική ήταν όμως και η κατάθεση άλλης μάρτυρα που προηγήθηκε η οποία είδε τον πατέρα της για τελευταία φορά εκείνο το μοιραίο απόγευμα. Όπως είπε η μάρτυρας, ο πατέρας της κατέληξε λίγες ημέρες μετά τη φονική πυρκαγιά. Τα εγκαύματα που είχε υποστεί στάθηκαν μοιραία για τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, η μάρτυρας Ευανθία Σιδέρη, η οποία έχασε το σύζυγό της και τη μητέρα της εκείνη την ημέρα, ζήτησε δικαίωση από το δικαστήριο και περιέγραψε και εκείνη, όπως εξάλλου και άλλοι μάρτυρες ένα σκηνικό…..Αποκάλυψης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο The Standard

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X