Αυτή είναι η ξανθιά «απατεώνισσα» που έφαγε χρήματα από τον Νίκο Παππά! (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η ξανθιά «απατεώνισσα» που έφαγε χρήματα από τον Νίκο Παππά! (ΦΩΤΟ)

Θύμα της και ο Νίκος Παππάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φωτογραφίες της εντυπωσιακής Σλοβάκας με το σκυλάκι που δημοσίευσε ο άσος του Παναθηναϊκού, το διεθνές ένταλμα σύλληψης και πώς της πέρασαν τελικά χειροπέδες μετά από μία λάθος κίνηση σε ταξί στην Κόρινθο.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον η απατεώνισσα που έχει διαπράξει πλήθος απάτες σε βάρος επιχειρηματιών στην Πάτρα, την Αττική και άλλες περιοχές της χώρας «φεσώνοντας» τα ξενοδοχεία όπου διαμένει, στα οποία συστήνεται ως Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού.

Φυσικά, αν και στα θύματά της μιλούσε μόνο αγγλικά, δεν έχει καμία σχέση με τη Βρετανία, ούτε τη λένε Mia ή Esme όπως ισχυριζόταν. Η Maria Geleticova, όπως είναι το όνομά της, κατάγεται από τη Σλοβακία και φέρεται να βρίσκεται στις λίστες αναζητούμενων της από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2021, αν και δεν είναι σαφές για τι κατηγορείται. Και αυτό θα ξεκαθαριστεί στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για την δράση της.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X